Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Vielä ehdit osallistua: "Novellit 2011" -kilpailu päättyy perjantaina 6.8.

[15:58 2.8.2010] Anna Nurro

Martti Joenpolven novellikilpailu R21;Novellit 2011R21;

Gummerus, Nuoren Voiman Liitto ja HansaBook järjestävät Martti Joenpolven novellikilpailun, Novellit 2011. Kilpailun tuomaristossa toimivat kirjailijat Turkka Hautala ja Katja Kettu, viestinnän ammattilainen ja Lukupiiri-blogin emäntä Kirsi Piha sekä kustannustoimittaja Nina Gimishanov. Tuomariston puheenjohtajana on Gummeruksen kotimaisen kaunokirjallisuuden kustannuspäällikkö Mikko Aarne. Novellit 2011 -kilpailuun voi osallistua 6.8.2010 asti (kyseisen päivän postileima riittää).

Kilpailu on avoin kaikille vähintään 18 vuotta täyttäneille kirjoittajille, jotka eivät ole aikaisemmin julkaisseet kaunokirjallista teosta. Omakustanteet ja antologiat eivät ole este kilpailuun osallistumiselle. Novellien aihepiiriä ei rajoiteta.

Martti Joenpolven novellikilpailussa jaetaan kolme palkintoa: I palkinto 2 000 ¤, II palkinto 1 000 ¤ ja III palkinto 500 ¤. Novellikilpailun parhaimmisto julkaistaan Novellit 2011 -antologiana helmikuussa 2011. Voittajille ja antologiaan päässeille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Osallistumisohjeet

Valitse paras tai parhaimmat novellisi (yhteensä enintään 20 liuskaa) ja lähetä ne 6.8.2010 mennessä Nuoren Voiman Liiton toimistoon nimimerkillä. Sulje nimesi ja yhteystietosi erilliseen kirjekuoreen, jonka päällä on nimimerkkisi.

Nuoren Voiman Liitto ry. "NOVELLIT 2011"
Fredrikinkatu 23 D 4
00120 Helsinki

Novellit pyydetään kirjoittamaan koneella yhdelle puolelle paperia, noin 30 riviä per sivu. Käsinkirjoitettuja töitä ei lueta. Kilpailutöitä ei palauteta, joten lähettäjän kannattaa ottaa niistä itselleen jäljennökset. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden julkaista antologiaan valittuja tekstejä novellikilpailun yhteydessä.


Arvostelupalvelu

Mikäli haluat teksteistäsi lausunnon Nuoren Voiman Liiton maksullisesta arvostelupalvelusta, mainitse siitä erillisessä saatteessa. Älä sulje saatetta nimimerkkikuoreen. Kilpailutekstien arviot palautetaan kirjoittajille postiennakolla jouluR11;tammikuun aikana.


Lisätietoja kilpailusta:
www.novellit.fi


Nuoren Voiman Liitto
tuottaja Anna Nurro
anna.nurro@nuorenvoimanliitto.fi

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty