Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Ilmoittautuminen Sulkasadon syksyn 2010 kursseille!

[12:35 16.8.2010] Anna Nurro

Ilmoittautuminen Sulkasadon syksyn 2010 kursseille on alkanut!

Sulkasato on Nuoren Voiman Liiton verkkokirjoittajakoulu, joka tarjoaa 9-17-vuotiaille maksutonta opetusta kautta maan. Sulkasadon ohjaajina toimivat kirjailijat ja sanataideopettajat. Kurssien opetus tapahtuu kokonaan verkossa.

Yksi Sulkasato-kurssi kestää viisi viikkoa, jonka aikana kirjoitetaan viisi tekstiä. Tehtävä vaihtuu viikoittain, ja oppilas saa jokaisesta tekstistä ohjaajalta henkilökohtaista palautetta. Sulkasadon keskustelupalstalla osallistujat voivat keskustella keskenään sekä tehtävänannoista että kirjoittamisesta ja kirjallisuudesta yleensä. Opetus ja keskustelu tapahtuu suljetuilla sivuilla, joille on pääsy ainoastaan salasanalla.


Ilmoittautuminen syksyn 2010 kursseille on alkanut! Ilmoittautuminen ja lisätietoa kursseista osoitteesta www.sulkasato.fi

------------------------------


Sulkasadon toimintaa rahoittaa Suomen kulttuurirahaston Myrsky-hanke, joka on suunnattu erityisesti 13-17-vuotiaille syrjäytyneille sekä taideharrastusmahdollisuuksien ulottumattomissa eläville nuorille. Lisätietoa Myrskyhankkeesta: www.myrsky.info.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty