Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Prosak-klubin syyskausi käynnistyy 14.9.

[15:26 9.9.2010] Anna Nurro
Prosak-klubin syyskausi käynnistyy 14.9. saksalaisten kirjailijavieraiden voimin

Nuoren Voiman Liiton Prosak-klubin syyskausi käynnistyy näyttävästi uuden polven saksalaisten prosaistien Hanna Lemken (s. 1981), Judith Schalanskyn (s. 1980) ja David Wagnerin (s. 1971) saapuessa kirjailijavieraiksi klubi-iltaan tiistaina 14.9.2010. Prosak-klubin historian ensimmäisiä ulkomaalaisia kirjailijavieraita haastattelee illassa kääntäjä, kirjailija Stefan Moster R11; suomeksi vieraiden tekstejä lukevat kirjailijat Laura Lindstedt, Katja Kettu ja Marjo Niemi. Ravintola Dubrovnikissa (Eerikinkatu 11, 00100 Helsinki) klo 19R11;23 toteutettava tilaisuus järjestetään yhteistyössä Literarisches Colloquium Berlinin ja Suomen Goethe-instituutin kanssa. Levyjä illassa soittaa DJ Harry Hobo.

Syyskausi jatkuu Helsingissä tiistaina 19.10. Riikka Ala-Harjan ja Jyrki Vainosen voimin. Marraskuussa 16.11. lavalle nousevat Antti Tuuri ja Heidi Jaatinen ja joulukuussa 14.12. tunnelmaa virittelevät Pirjo Hassinen ja Juha Hurme. Syyskuussa 30.9. Prosak matkustaa Juha Itkosen ja Juha Ruusuvuoren matkassa Turkuun (ravintola Hunter´s Inn, Brahenkatu 3). Kaikkiin syksyn klubi-iltoihin on vapaa pääsy (narikkamaksu 2 ¤). Helsingin ja Turun klubi-illat juontaa toimittaja Anna Tulusto.

Prosak-yhteistyössä ovat mukana Helsingin kaupunginkirjasto ja Kirjastokaista, Kulttuurikunto, Avain, Gummerus, Like, Otava, Sammakko, Siltala, Tammi, Teos ja WSOY. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!


Lisää aiheesta: www.prosak.fi


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty