Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

DEBYTOI RUNOILIJANA!

[14:09 15.9.2010] Harri Hertell
Kirjallisen kulttuurin lehti Nuori Voima julkaisee numerossa 2/2011 katsauksen runovuoteen 2010. Lehdessä esitellään myös uusia runontekijöitä. Debytanttivalintaan voivat osallistua kirjoittajat, jotka eivät ole julkaisseet kaunokirjallista teosta. Antologiat eivät ole este osallistumiselle.

Enintään 20 runon valikoima tulee lähettää Nuoren Voiman Liiton toimistoon 31.12.2010 mennessä (postileima riittää). Runojen tulee olla koneella kirjoitettuja, yksi runo per liuska.

Lähetä runosi nimimerkillä ja liitä käsikirjoituksen oheen, erilliseen kuoreen tarkat yhteystiedot eli nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Käsikirjoitusta ei palauteta, joten siitä kannattaa ottaa itselleen kopio.

Jos haluat Nuoren Voiman Liiton arvostelupalvelusta maksullisen arvioinnin teksteillesi, mainitse siitä kirjeessä erikseen.

Nuoren Voiman runousnumeron toimittavat runoilijat Kristian Blomberg ja V.S. Luoma-aho. He myös valitsevat lehdessä julkaistavat debytantit.

Lähetä runosi osoitteeseen:
Nuori Voima
R21;Debytoi runoilijanaR21;
Fredrikinkatu 23 D 4
00120 Helsinki

Lisätietoja:
Laura Serkosalo
toiminnanjohtaja
laura.serkosalo (at) nuorenvoimanliitto.fi
puh. 044 207 4650


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty