Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Julkaisuväli määrän mukaan

[22:18 3.10.2010] P.P.
Olisiko mahdollista, että yksittäisiä runoja voisi julkaista useammin kuin kokoelmia? Eli runojen määrän mukaan määriteltäisiin seuraava kerta kun teoksen voi vetää etusivun listalle. Vaikka yksi viikko (tai kaksi viikkoa) per runo ja ylärajaksi se kuukausi. Minusta on vähän epäreilua, että kokoelmia kirjoittavat saavat tavallaan julkaista enemmän samassa ajassa kuin yksittäisiä runoja kirjoittavat.


[14:53 4.10.2010] J.N.
Mielenkiintoinen näkökulma. Sinänsä olet ihan oikeassa, että yksittäisiä runoja julkaiseville nykyinen karenssiaika on varmasti turhan pitkä.

Nykysysteemi kuitenkin kannustaa siihen, että kirjoittaja liittäisi muutamia runoja - vaikkapa vain kaksi - yhdeksi kokoelmaksi. Onko siitä niin suuri vaiva?


[09:27 6.10.2010] P.P.
Riippuu vähän siitä kuinka paljon kirjoittaa runoja. Jos ei ole kirjoittanut kuin sen yhden runon. Toinen juttu sitten, että minusta myös runokokoelman pitäisi olla yhtenäinen eikä kasa erillisiä runoja.


[12:19 7.10.2010] -
Aukeasta on poistettu jo jokin aika sitten rajoitus julkaisujen määrälle ja tahdille. Tällä hetkellä julkaista voi niin paljon kuin haluaa ja niin nopeaan tahtiin kuin haluaa.

Rajoitettu on ainoastaan kuinka tiheään omien julkaistujen töiden joukosta voi poimia teoksia etusivulla esitettävään listaan.


[18:44 7.10.2010] P.P.
Etusivun listalle poiminta on se julkaisuväli.


[02:21 9.10.2010] K.K.
useasti onttoja yksittäisteoksia kuvaamaan nykymaailmaa...

"kun iskee se inspis."

"vittu jee."

eli: paska idea. tajua.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty