Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Uudella Open Mic -runoklubilla yleisö luo illan ohjelman

[10:55 4.10.2010] Harri Hertell
Helsinki Poetry Connection -runousyhteisö käynnistää uuden Open Mic -runoklubin, jossa yleisö luo tekstiensä kautta illan ohjelman. Open Mic -klubi aloittaa keskiviikkona 13.10. Helsingin Töölössä sijaitsevassa olutravintola Vastarannan Kiiskessä (Runeberginkatu 26, 00100 HKI) kello 19.00. Syksyn muut klubi-illat järjestetään keskiviikkona 10.11. sekä keskiviikkona 8.12.2010.

Klubille ovat tervetulleita esiintymään kaikki halukkaat! Ainoana vaatimuksena on, että tekstit R11; runot, rap-lyriikka tai vaikkapa laulujen sanoitukset R11; ovat itse kirjoitettuja. Open mic -illat alkavat kokeneiden lavarunoilijoiden lämmittelevillä esityksillä, jonka jälkeen lava on vapaa.
Yleisö voi osallistua tapahtuman kulkuun äänestämällä open micin jälkeen oman suosikkinsa esiintyjien joukosta. Eniten ääniä kerännyt lavarunoilija palkitaan illan päätteeksi.

Klubin syntyyn on vahvasti vaikuttanut sanataidetta harrastavan yleisön kasvava kiinnostunus kaikille avoimia runotapahtumia kohtaan. Uuden klubin tarkoituksena onkin vahvistaa kollektiivisuutta runouden parissa sekä luoda matala kynnys runojen esittämiselle. Open Mic -klubin kaltaisia täysin vapaaseen sanaan perustuvia runoiltoja ei ole aiemmin Suomessa säännöllisesti järjestetty.

Open mic -runoklubi on suunnattu kaikille sanataiteesta kiinnostuneille, jotka haluavat esittää tai kuulla elävää runoutta. Iltoihin osallistuminen ei edellytä ilmoittautumista etukäteen. Esitysten kestot määrittyvät kunkin illan osallistujamäärän mukaan.

Syksyn klubi-iltojen lämmittelijärunoilijat ovat:
Ke 13.10. klo 19.00 DxxxaD, Juho Nieminen ja Jukka Viikilä
Ke 10.11. klo 19.00 Aura Nurmi, Joona Kivirinta ja Kati Neuvonen
Ke 8.12. klo 19.00 Juho 6, Teemu Manninen ja Tuukka Terho

Lisätietoja:
Harri Hertell
p.0405063668
hkipoetryconnection@gmail.com
http://hkipoetryconnection.blogspot.com[10:26 11.10.2010] J.N.
Kaikki mukaan! Hieno mahdollisuus tuoda omaa hengentuotetta kuuluville; ylittää omat esiintymispelot tai lääkitä megalomaanisuutta ja narsismia kapakkayleisön raivoisilla taputuksilla.

Esityksiä ei mitenkään pisteytetä vaan tavoitteena on rento ja vapautunut tunnelma. Eli muutenkin viihdyttävä ilta luvassa, vaikka vain yleisöön eksyisy.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty