Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Alavalla Maalla - Kalenteri2011

[16:32 13.10.2010] S.S.
Luokkani kanssa tehty valokuvakalenteri on ilmestymässä :) kalenteri tulee painosta marraskuun alussa, mutta sitä voi jo ennakkotilata sivuiltamme:

Alavalla Maalla

Infoa.........................................

Lahden Ammattikorkeakoulun Muotoilu- ja Taideinstituutin valokuvauksen 2. vuosikurssin opiskelijoiden perinteeksi muodostunut kalenteri ilmestyy marraskuun alussa.
Kalenterimme vuodelle 2011 on nimeltään Alavalla Maalla. Mustavalkoisista kuvista koostuva kalenteri kertoo tarinan kahdestatoista suomalaisesta paikkakunnasta. Kuvista välittyy paikan henki, sellaisena kuin kukin sen koki. Kokonaisuus johdattaa kalenterin käyttäjän ulkosaaristosta Lappiin ja itärajalta Muonioon.

Tämä kalenteri antaa sinulle mahdollisuuden sukeltaa kesäpäivien lämpöön juuri silloin, kun talvimyrsky riehuu ulkona ja villatakki pitää napittaa ylös asti.


Koko/Size 14 cm x 21 cm
176 sivua/pages

Erikoisuutena kalenterissamme on kultainen painoväri, joka tuo kalenterin ilmeeseen arvokkuutta ja häivähdyksen vanhojen valokuvien tunnelmasta.

Meidät löytää myös Facebookista !
Facebook


[23:52 9.11.2010] S.S.
Kalenterit ovat nyt tulleet painosta ja uusia kuvia löytyy nettisivuilta. Käy tsekkaa !

http://www.alavallamaalla.com/


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty