Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

NVL:n Kirjoittajaryhmä Ikaroksessa paikkoja vapaana!

[11:20 2.11.2010] Anna Nurro
Kirjoittajaryhmä Ikaroksessa paikkoja vapaana!

Nuoren Voiman Liiton nuorten kirjoittajien ryhmä Ikaroksessa on neljä paikkaa vapaana. Ryhmä on tarkoitettu 18-25-vuotiaille kirjoittajille ja siihen haetaan kahden sivun tekstinäytteillä. Ryhmä kokoontuu kerran kuussa, joka kuun ensimmäinen torstai. Syksyllä kokoontumiskertoja on neljä, keväällä viisi. Uudet jäsenet otetaan mukaan vuoden 2011 alusta lähtien.

Ryhmä kokoontuu NVL:n toimistolla aina kolme tuntia kerrallaan, klo 17-19.30. Ohjaajana toimii Päivi Liski. Ryhmän koko on maksimissaan 12 kirjoittajaa.

Ryhmällä on sähköpostirinki, jossa parin liuskan mittaiset tekstit lähetetään toisille ryhmäläisille aina viikkoa ennen tapaamista. Varsinainen tapaaminen koostuu yleensä ohjaajan viriketunnista (1 oppitunti) ja tekstien käsittelystä (2 oppituntia).

Tekstinäytteet (max. 2 liuskaa proosaa tai 2 runoa) nimi- ja osoitetietoineen toimitetaan 30.11.2010 mennessä NVL:n toimistolle (Fredrikinkatu 23 D 4, 00120 Helsinki). Valituille ilmoitetaan 15.12. mennessä. Ryhmän osallistumismaksu on 35 ¤ / lukukausi, ja se sisältää pienen välipalan. Ryhmän jäsenyys edellyttää sitoutumista ja tapaamisissa käymistä säännöllisesti.


www.nuorenvoimanliitto.fi


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty