Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Jos aukean kuvatarjonta rupee tympiin

[20:39 16.12.2010] J.P.L.
niin täällä voi tutustua myös valokuvaukseen vähän laajemmin :)

http://www.blur-magazine.com/


[21:16 19.12.2010] T.V.
On vähän turhan ammattimaisia kuvia mulle. Tuolta tuskin löytyy mitään sellaista tajunnanräjäyttävää, mitä esim. Tiitus Petäjäniemi ja se "kuin Kimmo Taskisen sarjakuvista vetäisty nainen" (sori ei tule heti nimi mieleen) esittävät täällä.


[14:14 20.12.2010] Kahlailija uudelleen ja uudelleen
Kävin katsomassa. Turhan raskassoutuista ja pirun tylsää. Mielestäni myös liian hienot ja monimutkaiset sivut tavallisen tallaajan käytettäväksi. Liekö tarkoitettukaan?
Tämä Aukean valokuvasivusto on ihan ylivoimaisesti paras myös kuvatarjonnallisesti. Näitä Aukean valokuvia tutkiessa todellakin viihtyy.
On hienoa että joskus näin tuodaan esille minkälaista p***kaa netissä pyörii 'taiteen' nimissä.
TÄYDET POJOT AUKEALLE!!!!


[23:45 20.12.2010] S.S.
"ylivoimaisesti paras myös kuvatarjonnallisesti."

En allekirjoita.


[12:29 21.12.2010] Kahlaaja uudelleen ja uudelleen
Tarkoitan että jokaisen tyylin tykkääjälle löytyy jotakin. Kaiken huippua vielä että uutta katsottavaa tulee jatkuvasti eikä käy niinkuin tuolla kuvataidepuolella. Siellä on nykyisin aika kuollutta kun uusia julkaisuja ei tule kuin yksi kerran viikossa: tyyliin.


[01:10 22.12.2010] N.M.
Kiitos linkistä, JP.


[13:22 22.12.2010] P.T.
Kiitos linkistä:)
Mä kävin katsomassa, mutta tää aukea on jotenkin niin helppokäyttöinen ja mukava että täällä sitä tulee enimmäkseen käytyä.

Aikaisemmin olin rekattunakin monella eri sivustolla, mutta nyt on senverran aikapulaa että en ehdi kuin tänne aukeaan katseleen ja kommentoimaan...Mä aina aattelen että sitten joskus kun on aikaa..

Tässä työn lomassa kun jyrsin leipää ja juon kahvia on kiva katsastaan aukeaa..pelkkä kuivan työn naputtelu koneella on niin hemmetin, älyttömän ankeaa ja puuduttavaa että kuvien katseleminen ja kommentointi katkaisee kivasti tylsän työn:)


[17:46 22.12.2010] S.S.
"Tarkoitan että jokaisen tyylin tykkääjälle löytyy jotakin"

Ymmärsin sen kyllä, mutta asia ei vaan niin ole täällä.


[01:22 24.12.2010] A.A.
Aukea nyt onkin vain toisiaan haukkuvien rakkikoirien lauma. Kaikki uusi tyrmätään, kaikki vanha tyrmätään. Mielenkiintinen sivusto, kiitos linkistä.


[18:52 24.12.2010] S.S.
"Kaikki uusi tyrmätään, kaikki vanha tyrmätään. "

Ei olisi voitu paremmin tiivistää :)


[16:56 29.12.2010] M.M.
"ylivoimaisesti paras myös kuvatarjonnallisesti." Tiedän jättää myös allekirjoittamatta. Aukean kuvatarjonta on lopulta aika suppeaa niin tyylillisiesti kuin aihepiirillisestikkin. Aukea myös painottuu keskustelussa valokuvaukseen ei valokuvaan. Aukea on netin Kameralehti, painettuna meillä on RAW mutta mitä neissä? (Ylläpito editoikoon mainonnan halutessaan pois.)

Aukealle on paikkansa ja aikansa kuvauksen harrastamisessa. Räksöttämälläkin varmaan oppii, hiljaa kuvia katsomalla ehkä enemmän tai ainakin nopeammin. Pääasia että matka on hauska minne sitten kukin päätyykin kuvineen.

Suosikkini aukean ulkopuolisessa maailmassa on:Art Limited[11:16 13.1.2011] P.T.
Aukeassa ei ole mikään pakko olla jos täällä on niin ankeaa:))))

Voi klikata "haluan iäksi pois aukeasta"
(vai onko täällä vielä sellainen, en ole varma?)

Onhan tää muuttunut vuosien myötä, ehkä nyt on enemmän aloittelijoita ja niinsanottuja "tavallisia" kuvia.

Muistan kun aikanaan tulin aukeaan niin täällä oli aika paljon erilainen kuvatarjonta ja luontokuvat tyrmättiin täysin.
Siitä on aikaa vuosikausia ja aukea on ehtinyt jo kerran kaatua ja uudistua kokonaan sillä välin.

Mä kuitenkin tykkään tämänhetkisestäkin aukeasta vaikka myönnän että aikaisemmin kuvien aiheet olivat ehkä jonkin verran mielenkiintoisempia.

Hyvä kuitenkin näin, täällä on edelleen paljon erittäin hyviä kuvaajia. Pidän tosi paljon luontokuvista ja kuvaan niitä itsekin, mutta totuuden nimissä aina väliin jokin hyvin erilainen kuva säväyttää paljon enemmän kuin kaunis auringonlasku:))

Taiteellisempia sivustoja toki on niille jotka hakevat enemmän taiteellisuutta.
Täällä aukeassa on kuitenkin jokaiselle jotakin, on selvä että taitojen karttuessa myös sivustot vaihtuvat ja kuvaaja liikkuu aina haastavimmille sivustoille.
Niinhän se on muutenkin, eteenpäin mennään myös elämässä ja uralla ja monessa muussakin asiassa.

Mä olen jäänyt junnaamaan paikalleni tänne aukeaan ja täällä aion pysyäkin näillä taidoillani:)))


[16:13 14.1.2011] O.K.
Tämä valokuvapuoli on minusta mukavan käytännönläheinen valokuvausta harrastaville.
Tämä periaatteessa oikeastaan voisi olla entisestäänkin läheisempi samanhenkisten harrastajien forumi, mutta tuon mielikuvan kuitenkin rikkoo joskus hienoinen tosikkous joita itseään huippuosaajina pitävät valokuvaajat ja kuvataiteilijat kommentteineen pitävät yllä.
Pitäisi muistaa- tai ainakin minä olen käsittänyt että tämä Aukea nimenomaan on harrastajien forumi.

Ainakin minä tykkään tästä valokuvapuolen kuvatarjonnasta. Ja koska tässä en tunne olevani mikään osaaja, en osaa myöskään antaa vinkkejä valokuvien parantamiseen, mutta tunnen että tuolla kuvataidepuolella minulla on jopa tarjottavaa niille harrastajille ja mielelläni annan neuvoja periaatteella "ota tai jätä".

Tuntuu vain joskus jopa hurjalta kun itse tykkään tavattomasti joistakin valokuvista ja ne kuitenkin saava ykkösiä ja kakkosia tuolla pisteytyksessä!? Silloin tulee mieleeni että jos sivulla vierailevan...esimerkiksi valokuvausta opiskelevan pitäisi tehdä johtopäätöksiä mielipiteiden perusteella ja "ottaa opikseen" niin hukka taitaisi poloisen periä.


[20:45 18.1.2011] P.E.
Hyvä, Oiva !!

Harrastajiahan me olemme, ja niinhän pitää ollakkin, harrastaja sivustossa. Nauttikaamme kuvista, niin omista, kuin muidenkin, samalla oppien jotakin koko ajan. Elämähän on oppimista, koko iän!


[20:57 12.2.2011] M.K.
Komppailen Oivaa ja Pirjoa. Hyviä kommentteja. :)

Joskus pistää harmittamaan täällä vallitseva tosikkous (raa'asti yleistäen). Myös avomielisyys erilaisille, erityisesti vähän "rankemmin" käsitellyille, kuville tuntuu olevan vielä lapsen kengissä (enkä nyt viittaa pelkästään omiin kuviini). Tuntuu, että tuijotetaan pelkkää teknistä puolta, eikä niinkään esim. tunnelmasisältöä ja kuvan "viestiä" itsessään.

Aina, kun laitan tänne uusia kuvia ja julkaisen ne etusivulla, mua alkaa jännittää jostain syystä ihan kamalasti. Liityinkin tänne osaksi sen takia, että oppisin käsittelemään mielessäni kritiikkiä (varsinkin sitä negatiivista) paremmin ja rakentavammin. Viestiiköhän tämä siitä, että koen saavani pelkkiä haukkuja täällä? :D No onhan niitä muitakin tullut, mutta tietenkin ne negatiiviset jäävät jotenkin päällimmäisinä mieleen.

Henkilökohtaisesti jos ei joku kuva iske, pyrin kuitenkin jättämään mahd. rakentavaa palautetta; esim. ehdotuksia, mitä olisin itse ehkä tehnyt toisin jne. Jos en mitään sellaista keksi, en vaivaudu jättämään kommenttia lainkaan, koska ei niistä pelkistä haukuista ole mitään hyötyä kenellekään. Aukean numerosysteemikin on mun mielestä ihan turha. Ei niilläkään tee yhtään mitään.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty