Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Runovideokilpailu 2011

[13:39 22.2.2011] Laura Laitinen
Nuoren Voiman Liitto järjestää vuonna 2011 ensimmäisen runovideokilpailunsa. Runovideoksi käsitetään video, joka sisältää yhden tai useamman runon. Osallistua voi yksilönä, työparina tai ryhmänä. Runon kirjoittajan on kuuluttava runovideon työryhmään tai työryhmällä on oltava hänen suostumuksensa. Kilpailu on tarkoitettu suomalaisille tai Suomessa tuotetuille runovideoille. Kilpailu on avoin kaikille ikään katsomatta, ja osallistua voi molemmilla kotimaisilla kielillä. Osallistuvat videot voivat olla korkeintaan 10 minuuttia pitkiä ja niiden on oltava ennen julkaisemattomia: videota ei ole julkaistu internetissä tai DVD:llä, eikä sitä ole esitetty julkisesti. Kilpailuvideot toimitetaan DVD:nä. Kaikkien työryhmän jäsenten nimet on ilmoitettava kilpailutyön oheen liitettävässä saatteessa. Mukaan on liitettävä myös kirjallinen kopio runosta sekä suomennos, mikäli runo on ei ole suomenkielinen. Myös runoilijan tiedot ja runon julkaisutiedot liitetään mukaan.

Kilpailun tuomaristo koostuu niin runouden kuin videotaiteen ammattilaisista, jotka arvioivat niin runosisältöä kuin esittämistapaa, visuaalisuutta unohtamatta. Kolmen parhaan palkitseminen tapahtuu juhlanäytöksessä marras-joulukuussa 2011. Raati valitsee myös kymmenen parasta runovideota palkitsemistilaisuudessa julkaistavalle DVD:lle.

Kilpailuvideot on toimitettava Nuoren Voiman Liittoon 15.10.2011 mennessä. Osoite: Runovideokilpailu, Nuoren Voiman Liitto, Fredrikinkatu 23 D 4, 00120 Helsinki. DVD:tä ei palauteta vaan se jää NVL:n arkistoon. NVL varaa oikeuden esittää kilpailuun lähetettyjä videoita tilaisuuksissaan ilman eri lupaa. Kilpailuun osallistujat ovat itse vastuussa kaikista mahdollisista tekijänoikeusmaksuista.

Osallistumisaika: 15.2.-15.10.2011
Tuomaristo:

elokuvaohjaaja Zaida Bergroth, runoilija J.K. Ihalainen, toimittaja Minna Joenniemi ja animaattori Tatu Pohjavirta
Palkinnot:

I palkinto 500 ¤, II palkinto 200 ¤ ja III palkinto 100 ¤


Lisätietoja:

Anna Nurro

tuottaja

p. 044 207 4651

anna.nurro@nuorenvoimanliitto.fi

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty