Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

www.anttisaarainen.com

[12:08 3.3.2011] A.S.
http://www.anttisaarainen.com/
Tsekkailkaa kuvat ja heittäkää vaikka palautetta.

I am a Finnish photographer and illustrator.
I have been doing art for as long as I can remember. Taking photos is a lifestyle. Everything is good as long I get food in my mouth and have a warm bed to sleep in. I don't think of myself as an artist, the reason I do this is to keep my mind focused. "Can you make a living by taking photos?" People have asked me this question over and over again. My answer to this is the following. "Can you live without taking them?" For me photos are notes about life, humanity and emotions. Have you ever looked at an old picture with tears in your eyes? That's the best feeling proper photography can bring to the surface. My art is influenced by photographers like Paul Strand. He saw the content and presentation all together.

Find your inner voice and remember to follow it. Never forget the real values in life, at the end of the day everyone of us wants to be loved and to feel that you are doing something valuable with your time here. "Seek for freedom, avoid greed and travel your own path."[23:38 3.3.2011] J.K.
Nyt on oma domain. Hyvä, hyvä.

Kommentoin ekana tuota nettisivujesi rakennetta.
On hyvä juttu, että kuvasi ovat nähtävissä heti etusivulta. Toisaalta tyylisi välittyisi myös muutamasta parhaimmasta kuvastasi, eikä muita tarvitsis olla ahdettuna isoon joukkoon. Pidän siitä, että sun kuvasarjasi ovat yhteneviä eli käsitellyt aiheet eivät poukkoile siellä täällä. Silti ne eivät oo niin samankaltaisia, että pitäisin ne samalla sivulla. Harkitsisin esimerkiks tekemistä kullekin kuvasarjalle oma katselusivu, jolla vois keskittyä yhteen näyttelyyn kerralla.
Ite käytän noita pieniä nuolia kuvasarjojen selaamiseen ja toivoisin niiden olevan mieluummin heti kuvan yläpuolella, koska pienellä ruudulla ne jää pikkukuvien vuoksi liian ylös. Tää vaikeuttaa siis kuvien ja nuolten näkemisen yhtä aikaa ja tätä kautta vaikuttaa sivun käyttömukavuuteen. Vaihtoehtoisesti seuraavaan kuvaan vois siirtyä myös klikkaamalla kuvaa.

Miks muuten JPG-kuvatiedostosi on niin hävyttömän surkealaatuisia? Pitäisikö sun kokeilla kuvillesi jotain toista paikkaa, josta linkittäisit ne nykyiselle sivulle?

Kuvistasi.
Todella, todella rankka tapasi käsitellä valokuvia herättää mussa hieman ristiriitaisia fiiliksiä. Toisaalta se tukee tosi hyvin kerrontaa sarjoissa kuten Wasteland, toisaalta se tuntuu teennäiseltä dramatisoinnilta esimerkiks katukuvissasi.
Samoin ton sumentamistyökalun reipas käyttö saa mut epäilemään, että onko noi enää valokuviakaan. Useassa tapauksessa sen käyttö on mielestäni vieläpä aivan turhaa ja pahimmassa tapauksessa se pilaa koko kuvan.
En tietystikää yritä sanoa, etteikö sun tulis käyttää sitä ollenkaan, vaan että kun käytät sitä, tee se huolellisesti ja kunnioittaen lähtökohtanasi ollutta valokuvaa. Työstäisin esimerkiks kuvan hihatatskaisesta kaverista uudelleen, koska mallin nenän katoaminen kuvankäsittelyssä ei tee siitä ainakaan yhtään sen enempää imartelevaa. Muutenhan se on tosi tunnelmallinen kuva.
( http://s3.amazonaws.com/files.posterous.com/temp-2011-02-28/CEBzkGhveHystpoJpfcDjqoaopkpqbsFaaexonBJJdvsFidfdcHgFCBloIvg/018.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJFZAE65UYRT34AOQ&Expires=1299187953&Signature=IBUDfTNllBT29ZVHmyWmUoAkzko%3D )

Vielä sivusi ensimmäisenä vastaan tulevasta kuvasta, jossa kaks tornia, ukkeli ja oksat: onko toi kuvan sämplääminen tuolla tavoin huolettomasti tarkoituksellista? Samoin toi yliterävöitetyn ja äärimmäisen pehmeän pinnan vaihtelu yhdessä kuvassa on jotenkin ... erikoista.


Ei siinä mitään, lisää työstöä vaan. Suunta on sentään oikea!

www.julious.fi


[12:38 4.3.2011] A.S.
On sulla tuolla pointtejakin. Sanotaanko näin, kliinejä kuvia duunaan sitten vanhempana. Just nyt tämä tuntuu sopivalle. ;)

Nyt hiffasin, et mistä kuvasta puhut. tota kuvaa vois kyllä kieltämättä vähän väkrätä vielä.


[21:12 21.3.2011] M.A.
Lataa etusivun TODELLA hitaasti, en jaksa edes odottaa..

(eli kannattaa jaotella noita kuvia jotenkin, ja pienentää kokoa)


[21:58 21.3.2011] J.P.L.
Minusta ei latauksessa ole mitään valittamista ainakaan täällä.
Lataantuu ihan yhtä nopeasti kun aukean sivut, jopa nopeammin.


[07:02 30.3.2011] M.P.
Hyviä kuvia, tykkään.

Wasteland oli mun mieleen, mutta mitä mieltä olisit että ainakin joihinkin kuviin olisit jättänyt "hieman" värejä, siis hyvin hailakasti antaen vaikutelman maailmasta mitä nyt elämme, mutta kuitenkin jo haalistuneena & menneenä...

Sillä voisi saada aavistuksen fiilistä mukanaolosta, siis että olisi itse paikalla. Joissakin kuvissa on värejä mukana, mutta ehkä vielä enemmän. Ei kuitenkaan täydellä saturaatiolla, vaan erittäin haalistuneena.

Pistä ainakin mietintämyssyyn :)


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty