Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Haku Villa Sarkia -residenssin syksyn jaksolle päättyy 31.5.

[14:49 3.5.2011] Anna Nurro
Haku Villa Sarkia -residenssin syksyn jaksolle päättyy 31.5.

Villa Sarkia on Nuoren Voiman Liiton ja Sysmän kunnan ylläpitämä ensisijaisesti alle 40-vuotiaille kirjailijoille ja kirjallisuuden kääntäjille tarkoitettu residenssi kirjalliseen työskentelyyn. Residenssiin voi hakea työskentelemään 1-3 kuukauden pituisiksi jaksoiksi. Villa Sarkia sijaitsee Sysmän kunnan keskustassa.

Residenssissä on kolme kirjailijahuonetta, joista kaksi yhden hengen sekä yksi kahden hengen huone, ja yhteiset oleskelutilat. Samanaikaisesti residenssissä voi työskennellä 3-4 kirjailijaa tai kääntäjää. Residenssivieraat sitoutuvat työskentelemään Villa Sarkiassa vähintään 20 päivää kuukaudessa. He myös esiintyvät kerran residenssijaksonsa aikana päiväkodissa, koulussa, kirjastossa tai muussa Sysmän kunnan järjestämässä tilaisuudessa.

Hakuaika syksyn 2011 jaksolle (1.8.R11;31.12.) päättyy 31.5.2011. Residenssiin haetaan vapaamuotoisella hakukirjeellä. Kirje liitteineen lähetetään Nuoren Voiman Liittoon (Fredrikinkatu 23 D 4, 00120 Helsinki). Hakemuksessa tulee mainita toivottu residenssiaika. Kirjailijavalinnat tekee Nuoren Voiman Liiton hallitus. Valinnoista ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.

Hakemukseen liitetään
- enintään kolmen liuskan mittainen työsuunnitelma
- ansioluettelo tai vastaava
- suositus tai suositukset


Lisätietoja:
www.nuorenvoimanliitto.fi/villasarkia

Nuoren Voiman Liitto
Toiminnanjohtaja Laura Serkosalo
p. 044 207 4650
laura.serkosalo(at)nuorenvoimanliitto.fi

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty