Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Luontokuvat aiheuttavat ällötystä - mitä sitten halutaan tilalle?

Edellinen sivu  [19:32 10.11.2011] K.K.
"Ei kait kukaan oikeasti ole niin idiootti että kuvittelee että fullframe ammattikameralla automaattisesti ihan itsestään tulisi hienompaa jälkeä."

Kyllä on. Kuvaajat eivät varmaankaan luule. Mutta on katsojia, jotka luulevat kuvaajien luulevan.


[01:11 11.11.2011] Hauki
? Monen mielestä esim. oravasta, lokista, kotkasta, karhusta, sudesta kissasta tai vaikka arpakuutiosta otetut tuhannetmiljoonat samanlaiset kuvat jaksavat pitää jatkuvaa/uutta kiinnostusta yllä ja kun jaksaa vielä kaikenkattavasti jopa perustella näkemystään kuvista että "upea 5p." Silloinhan kaikki on ok, otetaan vaan kuvia("hyvällä kameralla" ja pitkällä putkella niin pitkällä ettei upean huutajilla ole siihen edes varaa (enkä nyt puhu toivomisen varasta) ja sitten huudetaan UPEA!
Mikäli em. kuvat eivät kuitenkaan innosta pidemmän päälle (esim. 20v. jälkeen) niin apua kannattaa hakea muualta kuin kameraliikkeestä tai omalta/miehen/vaimon/isin tai äidin tililtä ja ennenkaikkea vähiten Aukeasta.

Me "markkinamiehet" luulemme tietävämme kaikenlaista joten suosittelen aloittelijoille vähintään "markku kakkosen" kategorian kameraa ja "pitkää" lasia(min. 200mm f2 vakaajalla) sillä saat vaikka kotihiiren naamasta terävän kuvan ja sitäkautta kunniaa, menestystä ja mikä tärkeintä tyydytystä itsellesi. Väitän että jopa useampi rakentava ja toistava kommentti lämmittää mieltäsi(talon lämmitys on sivuseikka, koska sain putken ja hiiren naaman ja moneen kertaan perustelun Upea!) mainekkain ja ehdottomasti perustelluin/selventävin kommentti Aukessa on UPEA! Mistä muusta se kertoo kuin luontokuvan viehätyksestä?

Aukean valokuvapuolella vallitsee/hallitsee pyhä yksinkertaisuus. Se on autuus, älkää kitiskö.

T."Upea" Hauki


[03:14 10.12.2011] P.H.
Voisiko nimimerkki Upea Hauki vielä lopuksi selittää miksi hiiren naamasta otettu upea kuva ei ansaitsisi kommenttie "upea". Eritoten jos se on otettu 200-millisellä, se nimittäin luultavasti ansaitsee...[18:21 10.12.2011] T.J.
HUOH!!

En edes viitsi lukea koko keskustelua, kunhan totean että voi maatuva märehtijä että voi olla vaikeeta!!!
Hyvä kuva on hyvä kuva vaikka olisi hyttysen pissasta!

Tervetuloa kaikki UPEAT luontokuvat ja ihan kaikki MUUT kuvat. NAUTTIKAA jumankauta luovuudesta ja ilosta kuvata ja jakaa näkemyksiä! Maailma on täynnä tylsimyksiä joille kuva ei ole mitään. Jokaikinen tännekin kuvaava NÄKEE ja KOKEE ja tulkitsee omalla tavallaan. HITON HIENOA!!

Ottakaa kuulkaa kuvia ja jakakaa!!

ILON KAUTTA!!

Diiba daaba!

Edellinen sivu  

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty