Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Ylläpito kaipaa apua

[11:22 11.9.2011] Ylläpito
Aukean kuvatarjonta on jo kasvanut niin valtavaksi, että pyrimme helpottamaan käyttäjiä löytämään vanhojen kuvien joukosta mielenkiintoisia teoksia. Aukeaan on nyt lisätty kokeiluluonteisesti mahdollisuus lisätä hakusanoja kuvien yhteyteen. Toteutamme tämän niin että hakusanoja voi lisätä kuka tahansa käyttäjä. Nyt aluksi sanoja voi lisätä vain satunnaisesti valittuihin kuviin. Juuri tällä hetkellä hakusanoja voi ainoastaan lisätä mutta niitä ei voi vielä käyttää haku-sivulla.

Hakusanojen lisäys tapahtuu tällä sivulla

Parantelemme tätä ominaisuutta sitä mukaa kun saamme tarpeeksi apua käyttäjiltä, eli nyt vain kaikki vapaaehtoiset lisäämää hakutermejä valokuville.


[18:47 18.9.2011] Ylläpito
Hakusanoja on nyt lisätty viikon aikana yli 800 kappaletta. Kunhan 1000 tulee täyteen, hakusanoja varten tehdään kokeiluluonteisesti uusia ominaisuuksia Aukeaan. Kiitos jo niille neljälletoista käyttäjälle, jotka ovat olleet tässä avustamassa. Toivoisimme että lisää käyttäjiä avustaisi tässä.


[19:04 20.9.2011] Ylläpito
Tässä nyt yksi käyttötapa luoduille hakusanoille.
Yleisimmät hakusanat


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty