Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Oletko joskus jättänyt jotain kesken?

[14:44 12.9.2011] J.N.
Oletko kirjoittanut romaania puoleen väliin, mutta sitten se on unohtunut?

Oletko maalannut sarjan tauluja, mutta kumminkin jättäytynyt pois sovitusta näyttelystä?

Oletko säveltänyt sinfonian, mutta saanut valmiiksi vain kaksi ensimmäistä osaa?

Kuulutko keskenjättäjiin? Mistä luulet, että se johtuu?

SPEDE ja muut kuuluisat keskenjättäjät


[18:54 12.9.2011] H.K.
Mä olen kokeillut keskeytettyä yhdyntää...huonolla menestyksellä, mulla on nimittäin kaksi lasta.
No joo, elokuvista olen kesken esityksen lähtenyt pois, jos mielentilani ei ole kestänyt sitä.
Yhden piisin luulin jättäneeni kesken, mutta se valmistui sitten kun aikaa oli kulunut riittävästi...kahdeksan vuotta.
Mä en ehkä ole keskenjättäjä, alkuperäisen idean muuntaja, tai toimimattoman jutun lopettaja, voisi kuvata käsitteinä paremmin? Tai sitten mä olen hautoja, en keskeytä pyrkimystä, suuntaan sitä paremmin?
Mut romaanin olen kirjoittanut pöytäläätikkoon, mut en ole unohtanut sitä, vaikka se on ollut siellä jo kolme vuotta...


[14:15 13.9.2011] T.S.
Mie olin pitkään keskenjättäjä, kai se perustui pelkoon että valmis työ on valmis ja lopullinen. Pitkään tauluun jäi paperinvalkoiseksi naamioitua tyhjää tilaa. Maalauksiin (öljyt) pitkäjänteisyys on aina katkennut ennen yksityiskohtia.

Teatterihommat on kunnialla viety loppuun, tosin kritiikko on saattanut todeta että keskeneräisen oloinen. Prosessi tekijöillä on ollut sitten valmiimpi kuin mikä yleisökokemus. Keskeytetty yhdyntä ei tosiaan ole mikään tehokas juttu, muuten keskeneräisyys johonkin teokseen sopii. Romaanit mulla jää järjestään kesken kun löydän aina uuden ja mielenkiintoisemman oloisen.


[20:34 13.9.2011] T.L.
Ammattikorkee jäi kesken.
Monet työt jää kesken, etenkin kirjoitukset.
Pari firmaa on jäänyt kesken, tai alkuun on päästy, mutta...
Ajatukset jää kesken.
Harrastukset jää kesken.

Vaimoni ja ansioitunut kotipsykologi on diagnosoinut mulla aspergerin ja tarkkaavaisuushäiriön.

Omasta mielestäni mie vaan viihdyn paremmin pääni sisällä esim. postinjako ei haavemailmaa pääse juurikaan sotkemaan. Reippailu itseasiassa saa mielikuvituksen liikkumaan liukkaammin. Postinjako taitaakin olla mun unelma-ammatti ja kuntokin kasvaa. =)[21:01 13.9.2011] A.A.
Kyllä, ajatuksekin jää kesk


[21:28 13.9.2011] H.H.
Minäkin joskus koitin kirjoittaa virkkeen lopp


[00:04 15.9.2011] O.H.
En ole jättänyt koskaan mitään kesken


[14:03 18.9.2011] T.J.
No jootota maalauksista 1/3 jääny kesken ja 1/3 tuhottu valmiina, joten "loppuunsaattamisprosentti" hiponee tuommoista 33%:aa, Osaltaan tämä johtuu impulsiivis-itsekriittisestä luonteenrakenteesta, osaltaan ihan siitä että ajautuu vain esim. värien kanssa jonkinlaiseen umpikujaan eikä saa mielekästä jälkeä aikaiseksi.

Kaikenlaisia projekteja aloittelen harva se päivä, jäävät yleensä hetken innostuksen asteelle ja unohtuvat sitten. Minultakin vaimo on diagnosoinut aspergerin, psykiatri kaksisuuntaisen mielialahäiriön.


[23:55 18.9.2011] anoryyni
Viilipurkin syömisen,
koska kännykkä soitteli
Säkkijärven polkkaa.


[18:22 28.9.2011] A.N.
Mulla ei jää ikinä mitään kesken. Kaikki vaan loppuu, hajoaa ja sekoittuu toisiinsa. Ei mikään voi jäädä kesken kun aika ja materia on vain harhaa ja mielikuvituksen tuotetta. Ei mikään ole ikinä alkanutkaan.


[09:24 7.10.2011] P.T.
Mulla jää kaikki kesken....siirryn aina johonkin muuhun ennenkun saan juuri mitään valmiiksi.

Mulle on äärettömän vaikeaa esim. laittaa kuvia esiin koska en ikinä pysty päättämään mitä kuvia laitan ja sitten kun en pysty päättämään niin aattelen että olkoot laittamatta kokonaan....usein on jo omat sivut esillä ja siinä vaiheessa peräännyn ja jätän homman kesken.

Huushollini on siinä jamassa että täällä ei voi ikinä olla siistiä koska jos aloitan siivoamaan jotain niin saatan löytää vaikka vanhan päiväkirjani ja siivous jää siihen kun alan lukemaan sitä...ja muutenkin ylipäätään ihan kaikki jää kesken.

Itse epäilen jonkinlaista ADHD häiriötä, koska olen aina ollut huono keskittymään ja juoksen paikasta toiseen ja asiasta toiseen kieli vyön alla....Mulla on aina sata ideaa ja sata juttua kesken....ja lisää ideoita mietin jo ennekuin olen edes aloittanut kunnolla entistä hommaa..

Ainoa asia jonka teen kunnolla ja varmasti aina loppuun asti on oma työ, siinä olen varsinainen pilkun****ja......

Mä mietin myös noita kirjoitushommia joita olen nyt tehnyt enemmänkin nuortenkirjan ajatuksella...sellanen kuvakirjan tapainen joka kertoo koirista ja koirien koulutuksen ja elämisestä välillä jopa 6 koiran laumanjohtajana....Nuo jutut on todella väliin ihan sekopäisiä ja haluaisin kertoa niistä haasteista lähinnä huumorilla ja jossa on kuitenkin aika paljon myös tekstiä ja totuutta......kuvia olen ottanut kirjaa varten ja jonkinsortin runkokin on keksitty....katsotaan nyt pääsenkö ikinä julkaisuun asti......

Ehkä en ihan pääse yhtä kuuluisaksi kuin Cesar Millan mutta mitäs pienistä:))

Olen päättänyt että sen teen vaikka mikä olis...mutta olen jo pari vuotta miettinyt ja ideoinut ja tutustunut siihen mahdolliseen lukijakuntaan joka olis täläisesta kiinnostunut...ja sitä on yllättävän paljon vaikka noita koirakirjojakin on pilvin pimein kauppojen hyllyllä...tää olis kuitenkin ihan täysin erilainen jutska....

Ja niille jotka pitää lemmikkikuvausta helppona niin voin sanoa että sitä se ei todellakaan ole kun yrittää hakea kuvista sitä eläimen syvintä olemusta, eikä ottaa vain kuvia söpöstä nappisilmästä rusetti päässä....


[14:44 11.10.2011] J.N.
Uuden luominen voi herättää monenlaisia pelkoja ja käynnistää sielun sisäisen taistelun.

Derrida: Fear of Writing


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty