Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Vuoden luontokuva 2011

[18:45 16.10.2011] Ylläpito
http://palkitut.vuodenluontokuva.fi/

Kai Fagerström

Onnittelut voittajille ja kiitokset osallistujille.


[23:24 16.10.2011] M.B.
Vuoden luontokuva on hieno. Kai Fagerströmiltä oli kokonainen portfolio kettukuvia, viimeinen niistä sai surulliseksi - taas yliajettu. Kaikkiaan upea kokoelma, niin ja olihan siellä supikin, hieno sekin.


[16:15 18.10.2011] J.T.
Lämpimät onnittelut Kaille Vuoden luontokuvasta! -j-


[20:30 21.10.2011] E.B.
Onnittelut.
Todella hyvä kuva voitti.
Semmoiset ne kuvat pitäis olla. Kiitos. Antaa voiman yrittää.


[08:43 22.10.2011] N.M.
Onnittelut myös meikäläiseltä.


[15:35 22.10.2011] A.K.
Kuvahan on mitä mainioin en vain pidä luontokuvana kuvaa joka on "pihassa" otettu eikä luonnossa joten siltä osaltaan olen kehumatta otosta...eläintarhassa on aina helpompaa kuvata kun erällä....
Onnea ilman muuta voittajalle hyvästä kuvankäsittelystä ja tietty lopputuloksesta joka ei jätä varmaankaan ketään kylmäksi.


[10:45 26.10.2011] P.T.
Oikein paljon onnea Kaille todella upeasta kettukuvasta. Ketun syvin "sielu" oli kyllä tosi hyvin vangittu hetkeen.

Kyllä voittaja oli ihan oikea ja Kain kuvat muutenkin täällä aukeassa ovat useimmiten korkeinta A-luokkaa:)

Kyllä eläinkuva joka on otettu lähes missä tahansa on aina vaikea otettava jos siihen todellakin aikoo vangita eläimen syvimmän olemuksen.

Sellasia "Kurre/tirppa -pönötyskuvia" on erittäin helppo ottaa, mutta yrittääpä saada niihinkin juuri sen eläimen sisimmän vangittua niin se ei enää keneltä tahansa onnistukaan.

Uskon että luontokuvaaja antaa sielunsa kuvaamiselle ja myös kunnioittaa eläintä tai paikkaa mitä kuvaa ja se juuri oikea fiilis heijastuu myös kuvattavaan eläimeen.
Villikin eläin luottaa sellaiseen kuvaajaan ja hyväksyy hänet lähelleen jollain ihmeellisellä tavalla...vaikka ei aina edes tietoisesti huomaisi tai olisi huomaavinaan kuvaajaa.

Eläimelle se on juuri sitä kuuluisaa hetkessä elämistä jota jokainen eläin elää vaikka se ottaa huomioon myös ympäristönsä jokaisen pienenkin hajun ja äänen - juuri sillä hetkellä.

Uskon että jokainen hyvä luontokuvaaja kunnioittaa syvästi kuvattavaansa, on se sitten villieläin tai vaikka kaunis paikka.....

Onnittelut hienosta kuvasta Kai! :))Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty