Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Kurjaa...

[17:07 13.11.2011] H.O.
On todella kurjaa, kun täällä käydään kimppuun heti kuin yleinen syyttäjä - varsinkin kun kritiikki ei ole lainkaan rakentavaa.
Otan mielelläni vastaan kritiikkiä ja kehitysehdotuksia, mutta jos kyse on pelkästä haukkumisesta, niin minä en ainakaan ihan ymmärrä pointtia.

Valokuvaaminen on aina ollut minulle mukava harrastus, ja tuntui ihanalta saada kuvia toisten nähtäväksi, tämän piti olla sellainen hyvän mielen ja oppimisen juttu - piristystä arkeen sekä itsensä ja taitojensa kehittämistä.
Harmi, että jotkut ilkeät ihmiset saivat kyllä kaiken ilon ja innon katoamaan.
Ei kai tänne viitsi enää mitään laittaa, vaikka ideanahan tämä paikka on aivan loistava!

Hyvää alkavaa talvea kaikille ja iloa teille kuvaushetkiin!


[20:24 13.11.2011] T.N.
Tiedän tunteen, se on todella kurja, kun on kuvitellut panevansa esille ainakin jollain tasolla kelvollisia ja omasta mielestä hyviä kuvia/kuvan ja toivonut saavansa rakentavaa kritiikkiä. Mielessä on ollut myös toive, että joku saattaisi jopa pitää kuvista. Kun kuitenkin ainoa kritiikki on pelkkää moitetta, ilman mitään rakentavaa korjausehdotusta, siitä seuraava tunne on häpeä ja epäonnistuminen.

Huomaan, että otit kuvat pois ja se on sääli, koska ehdin katsoa ne läpi ja mielestäni siellä oli monta oikein hyvää ja mielenkiintoista otosta. Ymmärrän kuitenkin reaktiosi, koska toimin itsekin samoin, melko hiljattain ja samasta syystä.

Tämä on tietysti hieman vaikea asia, koska ykkösen antajilta toivoisi myös palautetta, mutta jos se on pelkästään ilkeämielistä haukkumista, niin ehkä saattaisi olla parempi antaa vain pisteiden puhua.


[22:32 13.11.2011] mie
Kumma kun tänne ei ole jo joku kirjoittanut että ei tartte ruikuttaa vaan ota palaute vastaan jos kerran panet kuviasi esille. Onhan se osittain tottakin, että kritiikkiä on siedettävä, mutta sekin on totta, että netissä ihmiset "sanovat" paljon sellaista, mitä eivät todellakaan sanoisi kasvotusten. Nettimaailma on monesti tosimaailmaa julmempi paikka. Lisäksi runoilijana varmasti tiedät, että kirjoitettuna moni asia tuntuu paljon voimakkaammalta kuin puhuttuna. Älä Hanna lannistu, tuo vain kuviasi esille. Sillä ei ole juurikaan väliä mitä muut (varsinkaan Aukean "asiantuntijat") sanovat, jos itse tiedät mitä teoksistasi ajattelet ja itse osaat niitä arvostaa.


[09:42 14.11.2011] P.T.
No mä sitten voin sanoa sen että älkää aina valittako kritiikistä!

Kritiikki sellaisenaan on ihan jees...mutta myönnetään että tämän palstan hmm.....jääkööt nimi mainitsematta... ja muutama onneton nimetön yksilö laittaa sellaista kommenttia jolla ei ole mitään merkitystä eikä siitä todellakaan kannata välittää puupennin vertaa....muuta kun hjuumorimielessä:))

Ja kyllä...jos laittaa esiin kuviaan niin kyllä pitää varautua myös pottuiluun, nostakaa nyt ihmeessä sitä sietokykyänne ja ottakaa nuo pottuilut enemmänkin huumorin kannalta.

Mä en tiedä mistä kuvasta on kyse ja olinko ehkä minäkin sanonut jotain joka pahoitti mielesi, olen usein liian suorasukainen ja ehkä jonkun herkemmän yksilön mielestä myös ilkeä mutta en mä mitään pahaa tarkoita.

Kyllä tässä lähes jokainen on saanut aikanaa lukea mitä riemastuttavimpia kommentteja...ja ihan oikeesti mä tykkään mielummin v****maisesta kommentista kun pelkistä ykkösistä vaikka itse numerot ei mulle tärkeitä olekaan..

Henkilökohtaisuuksiin meno on sitten eri asia, ymmärrän kyllä jos joku siitä hermostuu. Mutta paree ottaa sekin mahdollisimman iisisti, ongelmahan on vaan sen joka kritiikin kirjoittaa.....hänellä ei todellakaan mene silloin hyvin jos täytyy hyökätä jonkun persoonaa kohti.

Joka tapauksessa...On aina mielenkiintoista huomata miten kenenkin lääkitys on tehonnut.....No joo OK - tuo oli jo pottuilu..... :)))
Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty