Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Shatillan urheat tyttäret -valokuvanäyttely Sanoma-talossa 16.-29.1.

[16:34 10.1.2012] M.H.
Asiasta kiinnostuneille tiedoksi valokuvanäyttely:

Mikko Takkunen
"Kuin kynttilä pimeässä R11; Shatillan urheat tyttäret"

Sanomatalon Käytävägalleria, Helsinki
Avajaiset ma 16.1. klo 17-19. Kuvaaja paikalla.

Näyttely on avajaisten jälkeen avoinna 17.-29.1. ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-22.

"Libanonin sisällissodan aikaisesta Sabran ja Shatillan verilöylystä on kohta kulunut 30 vuotta. Kolmen päivän aikana tapettiin kansallisuuteen, sukupuoleen ja ikään katsomatta. Uhrien tarkkaa lukumäärää ei tiedetä. Arviot vaihtelevat eri lähteissä vajaasta tuhannesta 3500:aan. Monet katosivat eikä heidän kohtalostaan ole tietoa tänä päivänäkään.

Kuin kynttilä pimeässä -näyttely on kunnianosoitus kaikille naisille, jotka ovat omistautuneet ja omistautuvat oman yhteisönsä auttamiselle äärimmäisen vaikeissa oloissa. Vaikka näyttely kuvaa yhtä 30-vuosipäivien ajankohtaistamaa yhteisöä Beirutissa Libanonissa, sanoma on universaali: Kollektiivisesta ihmisten aiheuttamasta katastrofista toipumisessa yhteisön oma aktivoituminen on merkittävä tekijä."

Näyttelyn kuvat eivät siis ole omiani vaan oikeasti hyvän kuvaajan: Mikko Takkusen. Hänet valittiin mm. Vuoden 2010 nuoreksi lehtikuvaajaksi.

Näyttely Facebookissa
Näyttelyn web-galleria
Mikko Takkunen


[13:36 23.1.2012] M.H.
Sanoma-talossa on muuten samaan aikaan nähtävissä Hesarin kuvaajien kuvia Suomen presidenteistä ja näiden vaalien ehdokkaista, joten yhdellä kertaa voi nähdä kaksi näyttelyä.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty