Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Tarinoiden maailma -koulutus 10.-11.3.2012

[13:34 10.2.2012] Anna Chydenius
Tarinoiden maailma 10.-11.3.2012

Tarinoiden maailma on sanataideohjaajille, äidinkielenopettajille, kirjastonhoitajille ja muille sanataideopetuksesta kiinnostuneille tarkoitettu kaksipäiväinen koulutus. Koulutuksessa painottuvat sanataideopetuksen käytännön vinkit. Tänä vuonna erityisteemana on musiikin ja sanataiteen yhdistäminen. Koulutuspaikka on Annantalon taidekeskuksen auditorio osoitteessa Annankatu 30, 00100 Helsinki.

Ilmoittaudu mukaan keskiviikkoon 7.3. mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilmoittautumiset(at)nuorenvoimanliitto.fi. Kirjoita viestin otsikoksi "Tarinoiden maailma". Ilmoita viestissä jokaisen ilmoittautujan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Mainitse myös, mikäli olet Nuoren Voiman Liiton tai Suomen sanataideopetuksen seuran jäsen. Mikäli osallistumismaksun maksaa työnantaja, ilmoita laskutusosoite ja mahdollinen viite.

Koulutuksen hinta Nuoren Voiman Liiton ja Suomen sanataideopetuksen seuran jäsenille on 20 ¤ ja muille 30 ¤. Osallistumismaksu sisältää ohjelman ja kahvitarjoilut. Tarinoiden maailman järjestävät Nuoren Voiman Liitto ja Suomen sanataideopetuksen seura yhteistyössä Annantalon taidekeskuksen kanssa.


Viikonlopun ohjelma ja lisätietoa: www.nuorenvoimanliitto.fi


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty