Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Prosak-klubilla 21.2. Tommi Melender ja Laura Gustafsson

[11:09 15.2.2012] Anna Chydenius
Kiitetyllä Prosak-klubilla luetaan ääneen jo neljättä vuotta! Tiistaina 21.2. Dubrovnikin lavalle nousevat Tommi Melender ja Laura Gustafsson. Kirjailija, toimittaja Tommi Melender (s. 1968) on julkaissut kolme romaania, kolme runokokoelmaa, esseekokoelman ja tietokirjan. Hänen viimeisin teoksensa Lohtu (WSOY) ilmestyi vuonna 2011. Laura Gustafsson (s. 1983) on kirjailija, näytelmäkirjailija ja dramaturgian opiskelija. Hänen esikoisromaaninsa Huorasatu (Into Kustannus) oli vuonna 2011 ehdolla sekä Finlandia-palkinnon että Helsingin Sanomain kirjallisuuspalkinnon saajaksi.

Klubi-illan juontaa toimittaja Maria Ala-Kuha ja levyvalinnoista vastaa Dj John Mikali. Tilaisuus järjestetään ravintola Dubrovnikissa (Eerikinkatu 11, 00100 Helsinki). Ovet avataan klo 19 ja illan ohjelma alkaa klo 19.30. Vapaa pääsy, narikkamaksu 2,5 ¤. Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan hyvästä kirjallisuudesta!

Lue lisää: www.prosak.fi


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty