Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Asiallisten nimellä varustettujen kommettien poisto

[10:49 2.6.2012] P.T.
Tämä aukea on sivusto jonne voi laittaa valokuviaan esille.
Tämä on sivusto jossa kuvia myös arvostellaan sanallisesti, ohjeet lukee kyllä selvästi tuolla infossa.

Se joka laittaa kuvat esiin on käsittääkseni myös velvollinen pitämään asialliset kommetit näkyvillä, eikä poista niitä vain sentakia että kommentoija on antanut negatiivista palautetta kuvista.

Asiattomat nimettömät kommetit voikin poistaa, mutta nimellä kirjoitetut ja asiallista tietoa sisältävät arvostelut ja neuvot ovat kuvaajalla itselleenkin tärkeitä, miksi ne pitää poistaa?

On hullua laittaa yli kymmenen huonolaatuisen kuvan kollaasi sivuille ja sitten poistella kommetteja sitä mukaan kun niitä tulee.
Pitäisikö huonoja kuvia kehua maasta taivaaseen ennenkuin kuvaaja antaisi kommentin olla?

Kuvaajalle tai kuvaajille jotka näin tekevät - KASVAKAA AIKUISIKSI.

Kyllä tässä itse kukin on saanut negatiivista palautetta ja sehän juuri kasvattaa ja opettaa meitä paremmiksi kuvaajiksi.
Juuri sen takia tänne kuvia laitetaan, jos ei kestä kommentteja niin on paree laittaa kuvat omaan blogiin ja kieltää kommentointi.


[13:39 2.6.2012] T.R.
jos ja kun sallii vain kommentit nimellä, niin niitä ei tule nimeksikään.

Tuota kommenttien poistoa on täällä harrastettu vuosikausia.


[10:33 6.6.2012] nimetönnä vaellan maailmalla
Mitä sen on väliä jos kommentti poistuu, pitää vain muistaa kuka poisti kommentin ja jättää kirjoittamatta poistelijalle enää mitään. Pärjännee ehkä ilmankin kommentteja.


[12:21 6.6.2012] nimetönnä aukeaan kirjoittelen...
Juu-u, kaikesta sitä pitääkin herneitä vedellä. Poistelkoon kommentteja ken niin halajaa...


[08:02 7.6.2012] P.T.
No kyllähän jokainen tietenkin saa poistaa ne omlle kuvalleen tulleet negatiiviset kommentit - mutta siis MIKSI IHMEESSÄ?

Siis kertokaa mikä idea siinä on että ensin laitetaan kuva ja sitten ei siedetä mitään negatiivista palautetta???????

Eikö aukea ole todellakin foorumi jossa kuvia kuuluu arvostella ja siinä samalla myös muut kuvaajat voivat ottaa oppia - ainakin näin oli ennen, en tiiä jos on nyt muuttunut...?
Ei kai tää ny mikään seinänäyttely ole.

Kommettien poisto on hassu juttu, olen usein kommentoinut juuri niitä kuvia joissa ei näy mitään kommettia, koska ajattelen että pahin mahdollinen juttu on että kuva ei herätä minkäänlaisia ajatuksia kenellekään ja kuvaaja tuskastuu kun ei saa mitään vastakaikua.

Täysi hiljaisuus on ainakin omasta mielestäni paljon pahempi kun se että annetaan muutama neuvo tai sanotaan oma mielipide vaikka se ei niin mairitteleva olisikaan.
Yleensä myös aina kiitän kuvani kommentoijia koska kyllä mä tykkään että saan erilaisia kommentteja.

Pitää vissiin sitten lopettaa kommentoimattomien kuvien katselu kokonaan ettei vaan tuu mieli sanoa mitään kuvasta...Kuvaaja voi vaikka vetästä sen kuuluisan herneen nenuunsa.
Tai pitää ainakin tuon yhden hyvän neuvon mukaan pistää ylös kuka ei kommetteja kaipaa, eihän nimiä muuten muista:((

Ja rakas "nimetönnä aukeaan kirjoittelen" - Mun sieraimeni on lukuisten aukean vuosien mittaa valitettavasti löystyneet niin paljon että ei niissä ole enää riittävästi imua herneiden vetämisiin :)))
Näppiksille ne pienet pirulaiset putoo jos yritän imaista....Pitänee siirtyä vissiin härkäpapuihin....


[20:23 7.6.2012] R.K.
Älä Päivi-Marita lopeta sitä katselua. On fantastisempaa saada niitä kommentteja (hyviä ja huonoja)kuin ihmetellä, että nyt kellekkään tule mitään ajatuksia mieleen.


[09:31 8.6.2012] J.P.
Kommentin poistamisen oikeus jo sinänsä kielii siitä että peliä pelataan tekijöiden ehdoilla ja kommentoijat on sivuosassa. Tietenkin se vaikuttaa kommentointiin.


[10:01 12.6.2012] Miksi kertoisin
P-M:n kanssa täysin samaa mieltä. Viitisen vuotta olen Aukeassa pyörinyt. Valokuvausta on oppinut hyvin paljon kuviin liittyvien, asiallisten kommenttien kautta.

En mäkään tajua, miksi porukka laittaa esiin lomaräpsyjään, eikä siedä kritiikkiä. Ei ne kuvat siitä paremmiksi muutu, vaikka kommentit poistaisi.

Naurettavaa porukkaa.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty