Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Motivoivaa...

[09:39 29.6.2012] Brat Wurst
Tälläseen törmäsin yhden alottelevaan kuvaajan näyttelyn lopussa... Erittäin innostavaa kirjottaa kommenttia...! "Kaikille jotka kommentoitte töitäni: Tapanani on poistaa kommentit aina lukemisen jälkeen, olivatpa ne sitten minkälaisia tahansa. Kaikki palaute jää joka tapauksessa mieleen ja pyrin niiden perusteella parantamaan kuviani. Kiitos!"
[10:26 29.6.2012] P.T.
Juu..minun kommenttini siitä ainakin poistetiin ja varmaan monen muunkin, koska en nähnyt siinä muita kommentteja.
Sen takia kuviin kirjoitinkin, kun kävi sääliksi.... aattelin että kukaan ei ollut laittanut mitään palautetta..

Valitettavasti en enää muista kuvaajan nimeä joten vahingossa saatan kommentoida hänen kuviaan uudelleenkin:((

Mietityttää että miksi kuvaaja sitten ei kirjoita että ei halua palautetta niin olis paljon kivempi meille kommentoijille....Ei kukaan varmaankaan viitsi aikaansa koneella tuhlata turhiin kommentteihin, on sitä ihmisillä muutakin elämää:)

Surullista mun mielestäni....


[17:58 29.6.2012] Brat Wurst
http://aukea.net/nayta.php?nayttely=37745&sivu=2&tyyppi=


[18:30 29.6.2012] A.P.
Huomasin taannoin tuon saman jutun, josta alun lainaus on, ja mulle siitä jäi lähinnä selittelyn maku, koska täällä keskusteluosiossa oli silloin ihmettelyä asiallisten kommenttien poistamisesta. Ja muistaakseni kuvaajalla ei silloin ollut muita kuvia kuin ko. näyttely esillä.

Pitkän aukea-kokemuksen aikana mä olen omalta osaltani huomannut, ettei huonojen kuvien alle pääsääntöisesti kannata kirjoittaa mitään, koska siitä tulee vain harmia kuvaajille, jotka yleensä kuitenkin loukkaantuvat huonosta palautteesta. Joskus viitsin painaa heikolle kuvalle sen ykkösen, yleensä en sitäkään, koska ykköstenkin hyöty viestinä kuvaajalle on usein aika vähäinen.

Mutta toisinaan käy kuitenkin niin, etten malta olla hiljaa, jos kuvaa on mielestäni aiheettomasti kehuttu liikaa ja puutteet jääneet huomioimatta. Muistan eräänkin tapauksen jo vuosien takaa, jolloin melko hyvän kuvaajan keskinkertaista kuvaa oli kehuttu aika lailla, ja laitoin loppuun eriävän, hyvin perustellun mielipiteen omalla nimellä. No sehän katosi kohtapuoleen, olihan toki paljon mukavampi lukea keskustelun päätteeksi siinä edellä ollut "upea 5 p." kuin mun kommenttini, jonka loppuun olin laittanut "2 p." Turhaksi osoittautunut kommentin kirjoittaminen harmitti sen verran, että laitoin kuvaajan nimen muistiin enkä sen koommin sanonut hänen kuvistaan yhtään mitään.

Ja Päivi-Maritan puolesta harmittaa tuollainen kommenttien poistaminen, hän kun on niitä harvoja, jotka täällä enää jaksavat perusteltuja mielipiteitä monenlaisiin kuviin kirjoitella.


[19:03 29.6.2012] P.T.
Ehkä hän ei aloittelevana kuvaajana vielä oikein ymmärtänyt aukean ideaa....
Laitoin nyt kyllä nimen ylös, en turhaan viitsi kommentoida kuvia joiden kommetit poistetaan kuitenkin, mutta ei tietenkään ole syytä boikotoidakaan ketään.
Ehkä kyseessä on tosiaankin vasta-alkajan epäselvyys kommettien merkityksestä.

Joo - pitkästä aikaa on ollut aikaa katsella kuvia ja myös kommentoida.

Ilahduin siitä että täällä on nyt yllättävän paljon kuvia joita on ilo katsella.
Välillä tuntui siltä että kuvia ei oikein edes osannut kommentoida...tai sitten se oli vaan se julmettu kiire kun ei ehtinyt keskittymään kunnolla kuvien katseluun.....

Totta on että liian nopeasti vilkaisemalla kuva ei anna juuri mitään ellei se ole ihan erikoisen huippujuttu, kun katsoo ja myös ajattelee niin kuvista saa paljon enemmän irti:)

Kumpa vielä sais jotain itsekin aikaan....


[10:32 18.7.2012] P.H.
Voi vitsi yritän tässä ehdä paluuta, olen yrittänyt kuvailla paljon,sairastelun jälkeen ja kohta on taas semmoist aikaa että ehtisin kommentoimaan lisää, mutta kun niin moni vetää herneet, ei kaikkea voi kaunistella.
Sit mua ärsyttää se siis minun omia että kun kirjoitan teen paljon kirjoitusvirhetiä ja ne johtuat siitä maaliskuiseta aivoinfarktista se ei ole lähtenyt, ohjeeksi olen saanut vaan kirjittaa lisää, mutta että joku ei saa väärää käsitystä en osaa kirjoittaa nin hiitaastdi että voi sentään, mutta yritetään kyllä.=)Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty