Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Novelliklinikka kutsuu harrastajia Vaasan seudulla!

[10:39 9.10.2012] Janette Hannukainen
Haluaisitko saada palautetta novellistasi kasvokkain ammattikirjailijalta? Nyt se on mahdollista Novelli palaa! -hankkeen Novelliklinikalla Vaasa Littfestissä! Klinikka järjestetään lauantaina 10.11. kello 11R11;13 Opistotalon luokissa 312 ja 304. Palautetta antavat kirjailijat Johanna Sinisalo ja Johanna Holmström. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen palauteajan.
Novelliklinikka on osa Nuoren Voiman Liiton valtakunnallista Novelli palaa! -hanketta, joka tähtää siihen, että novelli näkyy ja kuuluu omana itsenään ja löytää tiedä lukijan luo. Osana hanketta järjestämme kymmenen novellitapahtumaa ympäri Suomen. Tapahtumien vieraaksi kutsumme aina kaksi novellikirjailijaa, jotka oman esiintymisensä lisäksi antavat tapahtumassa henkilökohtaista palautetta harrastajille.
Klinikka on suunnattu niin aloittelijoille kuin jo pitempään kirjoittamista harrastaneille.
Osallistumisohjeet:
Lähetä yksi novellisi (max. 20 liuskaa, riviväli 1,5, fonttikoko 12) yhteystietoineen 12.10.2012 mennessä osoitteeseen janette.hannukainen(at)nuorenvoimanliitto.fi. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittauduttuasi saat tarkemmat osallistumisohjeet ja oman palauteajan lähempänä tapahtumaa. Palautetta on mahdollista saada myös ruotsiksi.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty