Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Ilmoittautuminen Tampereen novelliklinikalle on käynnistynyt

[13:33 30.11.2012] Nuoren Voiman Liitto
Hei tamperelainen tai Tampereen seudulla asuva!

Haluaisitko saada palautetta novellistasi kasvokkain ammattikirjailijalta? Nyt se on mahdollista Nuoren Voiman Liiton Novelliklinikalla lauantaina 9.2.2013 Työväenmuseo Werstaalla. Klinikalla palautetta antavat kirjailijat Tuuve Aro ja Pasi Lampela. Jokainen saa klinikalla henkilökohtaisen vastaanottoajan.

Ilmoittautumisohjeet:
Lähetä yksi novellisi (max. 20 liuskaa, riviväli 1,5, fonttikoko 12) yhteystietoineen 11.1.2013 mennessä osoitteeseen janette.hannukainen(at)nuorenvoimanliitto.fi. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittauduttuasi saat tarkemmat osallistumisohjeet ja oman palauteajan lähempänä tapahtumaa!

Novelliklinikka on osa Nuoren Voiman Liiton valtakunnallista Novelli palaa! -teemavuotta, jota tukee Suomen Kulttuurirahasto. Novelliklinikoita järjestetään teemavuoden mittaan yhteensä kymmenen ympäri Suomen, vuonna 2013 mm. Jyväskylässä, Rovaniemellä ja Kajaanissa.

Lisätietoja: http://www.novelli.fi

Täältä voit lukea Novelliklinikalle osallistuneiden kokemuksista Turun kirjamessuilla:

http://novelli.fi/novelliklinikalta-resepteja-kohti-mestariutta/

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty