Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Käyttäjä ei halua ottaa vastaan yksityisviestejä

[15:00 12.1.2013] J.N.
Tiesitkö, että sinäkin saatat olla yksi heistä... jos et ole poistanut omista asetuksistasi sellaista merkintää.

Olen ihmetellyt miksi Aukeassa niin monilla on tämä vaihtoehto klikattuna, mutta syy lienee se, että kyse on oletusasetuksesta.

Tuskin kovinkaan moni haluaa tietoisesti välttyä häiritseviltä kehuilta tai työtarjouksilta?


[14:31 14.1.2013] H.H.
Erittäin hyvä avaus, toisaalta... lokaakin voi saada niskaan ja kyseenalaisia viestejä myös, mutta toisaalta, enpä ole saanut ainakaan työtarjouksia, vaikka niidenkin aika voisi jossakin vaiheessa elämää olla.


[15:55 21.1.2013] A.A.
Kappas noinhan se olikin. Nyt niitä tarjouksia!


[16:38 18.2.2013] H.H.
Ai niin, mutta eipä lokaakaan ole juuri tullut. Kaikki mikä on tullut, on jo paperikeräysastiassa, kuitenkin varsin tyylikkäällä fontilla kirjoitettu. Erityishuomiona täytyy kertoa myös tummanvihreä värisävy, paperiksi on kelvannut ihan valkoinen.


[19:47 26.2.2013] P.T.
No mun pitää sanoa että vuosia sitten sain perääni varsinaisen paskaa surraavan perskärpäsen näiltä sivuilta, kyse ei ollut yksityisviesteistä vaan sähköpostiini tulleesta haukuista jossa sain päivittäin kuulla miten narsistinen paska ihminen ja maailman huonoin kuvaaja olen.

Myönnän olleeni aukeassa vuoden pari salanimellä jonka tietenkin ylläpito hyväksyi koska tilanne oli mikä oli.

Nyt olen ollut omalla nimelläni jo ennen tätä uutta aukeaakin ja Ihan kivoja yksityisviestejä olen saanut - siitä kiitos kaikille lähettäjille

Vaikka en ole ehtinyt työkiireiltäni tänne pitkään aikaan, niin oli tosi kiva käydä taas katsomassa kuvia, vaikka en nyt ehdi paljon kommentoimaan kuvia enkä myöskään kuvaamaan tänne sopivaa matskua niin olen hengessä mukana :)


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty