Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Poetry Jam juhlistaa Suuren runokilpailun voittajia 14.2.

[12:26 28.1.2013] V.K.
Pääkaupunkiseudulla suureen suosioon nousseella Poetry Jam -lavarunoklubilla juhlitaan torstaina 14.2. Cafe Mascotissa (Neljäs linja 2, 00530 Helsinki) Gummeruksen ja Nuoren Voiman Liiton järjestämän Suuren runokilpailun voittajia ja julkistetaan Runot 2013 -antologia.

Klubilla esiintyvät kilpailun voittajakolmikon lisäksi rap-artisti J Riskit sekä runoilijat Kalle Talonen ja Jukka Viikilä. Illan kokeellisemmasta musiikkipuolesta vastaa Duo Perikato. Lisäksi dj olenko soittaa levymusiikillaan suut muikeiksi! Ohjelma alkaa kello 19, ja iltaan on vapaa pääsy.

Klubi-illassa järjestetään myös tuttuun tapaan open mic -osio, jonka aikana yleisö voi esittää omia runojaan. Tilaisuuden juontaa Helsinki Poetry Connectionin perustaja Harri Hertell. Tervetuloa!

Järjestäjät: Helsinki Poetry Connection -kollektiivi, Nuoren Voiman Liitto ja Gummerus. Tapahtumaa tukee Helsingin kulttuurikeskus.

Poetry Jameista voit lukea lisää Helsinki Poetry Connectionin blogista: http://hkipoetryconnection.blogspot.fi/

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty