Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Novelliklinikka kutsuu Lapin harrastajakirjoittajia!

[12:34 7.2.2013] Nuoren Voiman Liitto
Haluaisitko saada palautetta novellistasi kasvokkain ammattikirjailijalta? Nyt se on mahdollista Novelli palaa! -hankkeen Novelliklinikalla Rovaniemellä. Klinikka järjestetään lauantaina 13.4. kello 11R11;13.00 Rovaniemen kirjastossa. Palautetta antavat kirjailijat Päivi Alasalmi ja Olli Jalonen. Klinikalla jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen vastaanottoajan, jonka aikana hän saa palautetta tekstinsä vahvuuksista sekä siitä, mitä voisi vielä kehittää.

Novelliklinikka on osa Nuoren Voiman Liiton valtakunnallista Novelli palaa! -hanketta, joka tähtää siihen, että novelli näkyy ja kuuluu omana itsenään ja löytää tiedä lukijan luo. Klinikka on suunnattu niin aloittelijoille kuin jo pitempään kirjoittamista harrastaneille.

Osallistumisohjeet:
Lähetä yksi novellisi (max. 20 liuskaa, riviväli 1,5, fonttikoko 12) yhteystietoineen 15.3.2012 mennessä osoitteeseen janette.hannukainen(at)nuorenvoimanliitto.fi. Muistathan sivunumerot! Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Ilmoittauduttuasi saat tarkemmat osallistumisohjeet ja oman palauteajan lähempänä tapahtumaa. Päivän aikana Rovaniemellä järjestetään myös muuta novelliohjelmaa, muun muassa paneelikeskustelu ja Prosak-proosaklubi, joten paikan päälle kannattaa tulla kauempaankin.

Lisätietoa Novelli palaa! -hankkeesta ja Nuoren Voiman Liitosta saat osoitteista http://www.novelli.fi ja http://www.nuorenvoimanliitto.fi.Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty