Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Uusi runouden kilpailumuoto: Helsinki Season Slam!

[13:09 22.3.2013] J.N.
Tänä keväänä käynnistyy uusi, neljä kertaa vuodessa järjestettävä Poetry Slam -muotoinen kilpailu. Pääpalkintona on 100 euroa.

Runokilpailu tullaan järjestämään vuodenajoittain, eli neljä kertaa vuodessa: kerran keväällä, kesällä, syksyllä ja talvella. Ensimmäinen kevätslam järjestetään: ke 27.3.2013 klo 19, Porvoonkadun baarissa(Porvoonkatu 19, 00510 Helsinki).

Kilpailijat esittävät illan aikana itse kirjoittamiaan runoja, samalla periaatteella kuin kansallisessa Runopuulaaki-kisassa. Jokaisen Season Slam -kilpailun voittajalle on tiedossa 100 € rahasumma!

Esitysten kesto on rajattu kolmeen minuuttiin kerrallaan, eikä rekvisiitan tai taustamusiikin käyttö ole sallittua.

Kilpailun tuomaristo koostuu viidestä yleisön edustajasta, ja kevään sisällyttäminen runoihin kekseliäästi katsotaan eduksi. Runoesitysten kieli on vapaa. Kunkin Season Slamin voittaja selviää kolmen karsintakierroksen päätteeksi, joten kilpailijoiden on hyvä varata mukaansa ainakin yksi teksti kutakin kierrosta varten.

Kilpailun järjestää runoyhdistys Helsinki Poetry Connection ja Porvoonkadun baari. Tilaisuuden juontaa lavarunoilija Kasper Salonen.

Ilmoittautua voi joko etukäteen osoitteeseen: seasonslam@gmail.com

tai paikan päällä järjestäjille, viimeistään puoli tuntia ennen kilpailun alkua (mikäli tilaa vielä on). Kilpailuun otetaan mukaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Illan päätteeksi levymusiikkia tarjoilee DJ Harri Hoobo.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Helsinki Poetry Connection:
http://hkipoetryconnection.blogspot.com/

Facebookissa:
http://www.facebook.com/#!/events/228107827336072/


[20:52 20.5.2013] S.K.
Paheksun vapaata kielivalintaa. Suomi sen olla pitäisi, tai sitten tarvitsisi kiintiöittää tuomiomariston kieliedustus (mikä ei kuitenkaan liene kapakkaympäristössä mahdollista).


[12:11 31.5.2013] J.N.
Parhaan lavarunoilijan tittelistä kisataan jälleen!

KESÄN 2013 kilpailuilta järjestetään
keskiviikkona 12.KESÄKUUTA, klo 19
alppilalaisessa Porvoonkadun baarissa
(Porvoonkatu 19, 00510 Helsinki).

Kilpailijat esittävät illan aikana itse kirjoittamiaan runoja. Esitysten kesto on rajattu kolmeen minuuttiin kerrallaan, ja kilpailun tuomaristo koostuu viidestä yleisön edustajasta, jotka arvioivat kilpailijoiden esityksiä asteikolla 1 - 10. Mukana on haastetta, sillä Season Slamin pääpalkinto on 100 ¤, jonka voittaja selviää kolmen karsintakierroksen päätteeksi.

Ilmoittautua voi joko etukäteen lähettämällä viestin osoitteeseen seasonslam@gmail.com tai paikan päällä järjestäjille viimeistään puoli tuntia ennen kilpailun alkua, mikäli tilaa vielä on. Kilpailuun otetaan mukaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Kesän Season Slamin levymusiikista vastaa dj Kuraattori Paalanen alkaen klo 18. Tervetuloa kisatunnelmaan!

Tiedustelut ja haastattelut:
Kasper Salonen, toiminnanjohtaja
Helsinki Poetry Connection
0505554947
ksalonen@gmail.com


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty