Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Mykistävä valokuvatarina

[10:30 3.4.2013] P.K.
http://mywifesfightwithbreastcancer.com/

Bongasin tämän. En usko, että tarinaa voisi kertoa tätä paremmin ilman tekstiä, kuvaa tai muita tehokeinoja.


[17:07 3.4.2013] T.N.
Kiitos jakamisesta. Oli hyvin koskettava.


[11:53 4.4.2013] M.B.
Rakkaudella ja lämmöllä kerrottu susrullinen tarina. Hieno valokuvallinen työ.


[21:10 5.4.2013] M.A.
Todella vaikuttava, vielä kun miettii niitä tunteita tuon kaiken takana. Ja sen valossa 'Purchase Prints' on hiukan outo, oli sen takana mitä hyväntekeväisyyttä tms. tahansa.


[21:37 5.4.2013] T.S.
Surullinen tarina ja kumppani varmasti käsitteli suruaan jo ennen lopullista kohtaloa kuvaamisen avulla.


[11:49 13.4.2013] S.R.
Mulle jäi vähän ristiriitainen olo. Ymmärrän oman kokemukseni pohjalta surun äärettömyyden ja menetyksen tuskan. Jälkeen jääneet ovat varmasti miettineet asioita tuhanteen ja taas tuhanteen kertaan. Myös surijoiden tarpeen saada jollakin tavalla kertoa menetyksestään ymmärrän oikein hyvin.

Mutta onko tuollainen julkinen kuvakollaasi oikea tapa, en tiedä. Asian vakavuus ja raadollisuuskin tuli varmasti tätä keinoa käyttäen kaikille selväksi.

Itse en haluaisi omaa suruani tai vaikkapa tuollaista vakavaa sairautta tällä tavoin esitellä tai esiteltävän. Oletan, että puolisot olivat yhdessä asiasta sopineet, mutta siltikin.

Mutta jos kuvaaja kokee tuollaisen surunilmauksen omimmaksi tavakseen käsitellä menetystään, niin mikä minä olen sanomaan, ettei se käy laatuun tai ole soveliasta. Suru on niin henkilökohtainen asia, etteivät toiset voi sanoa toisen surusta tai sen ilmenemismuodoista oikein mitään.

Mutta kuten aiemmista kommenteista voi aistia, kertoja onnistui pysäyttämään omalla kerronnallaan ainakin kommentoijat. Hyvä niin, sillä jokainen meistä kohtaa aikanaan saman, enkä tarkoita nyt ko. sairautta vaan lopullista loppua. Kuolema on asia, jota kukaan meistä ei voi väistää.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty