Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Rovaniemen Novelli palaa! -tapahtumassa 13.4. leiskuu lempi

[13:06 4.4.2013] Nuoren Voiman Liitto
Nuoren Voiman Liitto ja Lapin kirjallisuusseura järjestävät Rovaniemellä 13. huhtikuuta novellitapahtuman, jonka vieraiksi saapuvat kirjailijat Päivi Alasalmi, Katja Kettu ja Olli Jalonen. Tapahtuma on osa Nuoren Voiman Liiton valtakunnallista Novelli palaa! -teemavuotta, joka tähtää siihen, että novelli näkyy ja kuuluu omana itsenään ja löytää tiensä lukijan luo. Pohjoisen tapahtumassa teemana on ikiaikaisesti novelli ja rakkaus.

Rovaniemen kaupunginkirjastossa järjestetään lauantai-iltapäivänä kello 14-15 paneeli, jossa Alasalmi, Jalonen ja Kettu sekä kirjallisuuden moniottelija Markku Kokkola pohtivat, miten lempi leiskuu novellissa. Illalla kahvila Kauppayhtiössä järjestetään kello 18 alkaen Prosak-proosaklubi , jolla Alasalmi ja Jalonen lukevat novellejaan ääneen ja kertovat teostensa taustoista Katja Ketun haastattelemana. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

Paikalliset harrastajakirjoittajat voivat saada teksteistään henkilökohtaista palautetta Alasalmelta ja Jaloselta Novelliklinikalla. Klinikalla jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen vastaanottoajan. Klinikan ennakkoilmoittautuminen on päättynyt ja mukaan mahtui kymmenen ensimmäistä.


NOVELLI PALAA! -TAPAHTUMAN OHJELMA 13.4.2013

Novelliklinikka
La 13.4.2013 kello 11-13.00 Rovaniemen kirjasto, kokoushuoneet, Jorma Eton tie 6
Kirjailijat Päivi Alasalmi ja Olli Jalonen antavat palautetta harrastajakirjoittajille. Ennakkoilmoittautuminen klinikalle on päättynyt.

Novellipaneeli
La 13.4.2013 kello 14-15
Rovaniemen kirjasto, Lapponica-sali, Jorma Eton tie 6
Miten lempi leiskuu novellissa? Kirjailijat Päivi Alasalmi, Olli Jalonen ja Katja Kettu sekä kirjallisuuden moniottelija Markku Kokkola keskustelevat aiheesta novelli ja rakkaus. Vapaa pääsy!

Prosak-proosaklubi
La 13.4.2013 kello 18-21 Kahvila Kauppayhtiö, Valtakatu 24
Milloin joku luki sinulle viimeksi ääneen? Kirjailijat Päivi Alasalmi ja Olli Jalonen lukevat novellejaan ja kertovat teostensa taustoista. Juontajana Katja Kettu. Vapaa pääsy!

Lisätietoja:
Koordinaattori Janette Hannukainen
p. 0443074675
janette.hannukainen(at)nuorenvoimanliitto.fi
http://www.novelli.fi
http://www.nuorenvoimanliitto.fi

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty