Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Ilmoittautuminen Kajaanin novelliklinikalle on käynnissä!

[11:45 18.4.2013] Nuoren Voiman Liitto
Haluaisitko saada palautetta novellistasi kasvokkain kirjailija Aulikki Oksaselta tai Juuli Niemeltä? Nyt se on mahdollista Novelli palaa! -hankkeen Novelliklinikalla Kajaanin Runoviikolla. Klinikka järjestetään lauantaina 6.7.2013 kello 11-13 Kaukametsän kongressi- ja kulttuurikeskuksessa, Koskikatu 2-4. Klinikalla jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen vastaanottoajan, jonka aikana hän saa palautetta tekstinsä vahvuuksista sekä siitä, mitä voisi vielä kehittää.

Novelliklinikka on osa Nuoren Voiman Liiton valtakunnallista Novelli palaa! -hanketta, joka tähtää siihen, että novelli näkyy ja kuuluu omana itsenään ja löytää tiedä lukijan luo. Klinikka on suunnattu niin aloittelijoille kuin jo pitempään kirjoittamista harrastaneille.

Osallistumisohjeet:

Lähetä yksi novellisi (max. 20 liuskaa, riviväli 1,5, fonttikoko 12) yhteystietoineen 6.6.2013 mennessä osoitteeseen janette.hannukainen(at)nuorenvoimanliitto.fi. Muistathan sivunumerot! Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Ilmoittauduttuasi saat tarkemmat osallistumisohjeet ja oman palauteajan lähempänä tapahtumaa. Lisätietoa Novelli palaa! -hankkeesta ja Nuoren Voiman Liitosta saat osoitteista http://www.novelli.fi ja http://www.nuorenvoimanliitto.fi.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty