Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Nuorten novelliklinikalla on vielä tilaa - toimi nopeasti!

[14:16 8.5.2013] Nuoren Voiman Liitto
Hei 12-19-vuotias! Haluaisitko saada palautetta novellistasi kasvokkain kirjailija Sirpa Kähköseltä tai Joonas Konstigilta? Suositulla Novelliklinikalla kirjailija kommentoi kertomustasi ja sinulla on mahdollisuus kysyä vinkkejä kirjoittamiseen. Klinikka järjestetään Helsingissä nuorten toimintakeskus Hapessa lauantaina 25.5. kello 11.30-13.30. Klinikalla on vielä muutama vapaa paikka!

Päästäksesi mukaan klinikalle lähetä yksi novellisi (max. 20 liuskaa, riviväli 1,5, fonttikoko 12) yhteystietoineen 15.5. mennessä osoitteeseen laura.laitinen(at)nuorenvoimanliitto.fi. Mukaan mahtuu 10 nopeinta ilmoittautujaa, joille kullekin varataan noin 15 minuutin henkilökohtainen palauteaika jommallekummalle kirjailijalle. Ilmoittauduttuasi saat tarkemmat osallistumisohjeet ja oman ajanvarauksen!

Klinikka on osa nuorten Sanaamo-sanataidetapahtumaa, jossa järjestetään työpajoja iltaklubi. Kirjoita ja esiinny -työpajassa tutustutaan lavarunouteen sekä koetellaan runouden ja räpin rajapintoja. Runoilija Teemu Mannisen ohjauksessa puolestaan kokeillaan kirjoittamisen uusia ja vanhoja keinoja. Iltaohjelmana on Happi-kirjallisuusklubi, jossa runous ja proosa kohtaavat räpin. Kirjailijavieraaksi klubille on kutsuttu hiljattain esikoisteoksensa julkaissut Tua Harno. Työpajaohjaajat esiintyvät ja kaikilla tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus lukea omia tekstejään ääneen R21;open micR21;:issa.

Lisätiedot:Laura Laitinen, koulutussihteeri. Puh. 0443037819, s-posti: laura.laitinen(at)nuorenvoimanliitto.fi

Klinikka on osa Nuoren Voiman Liiton Novelli palaa! -teemavuotta, http://www.novelli.fi

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty