Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Runokilpailun FAQ

[18:52 2.8.2013] Ylläpito
Jos on jotain avoimia kysymyksiä liittyen nyt meneillään olevaan runokilpailuun, niitä voi esittää tässä tai laittaa ylläpidon sähköpostiosoitteeseen sähköpostia.


[09:50 3.8.2013] Ylläpito
Kysymys: Olen uusi käyttäjä ja en tiedä miten kilpailuun lähetetään runo.

Vastaus:
-Oikealta ylhäältä "Omat sivut".
-Vasemmalta "Lisää töitä".
-Valite näyttelyn tyypiksi "Kirjallisuus - yksittäinen työ"
-Kirjoita runon nimi, kuvaukseen voit laittaa haluamaasi taustatietoa ja minkä aiheen vaihtoehdoista a,b ja c olet valinnut.
-Kirjoita itse runo sille varattuun alueeseen. Mikäli runo on sinulla jo valmiiksi esimerkiksi Microsoft Word ohjelmassa josta kopioit sen ole tarkkana että mukaan ei tule eksoottisia erikoismerkkejä. Kun suoraan näppäimistöltä kirjoittaa heitto- ja lainausmerkit ne tulevat oikeanlaisina, mutta tekstinkäsittelyohjelmassa voi kirjoittaa monenlaisia heitto- ja lainausmerkkejä, jotka eivät välttämättä toimi oikein webbisivulla. Myöskään ajatusviiva ei välttämättä toimi joten suosittelemme käyttämään tavuviivaa sen sijaan.
-Valitse vielä haluamasi reunojen tasaus ja kategoriaksi runous.
-Tämän jälkeen "Talleta teos julkaisematta sitä"
-Mene omien sivujen alla kohtaan "Teokset"
-Valitse juuri kirjoittamasi runon otsikko ja pääset tarkistamaan näyttääkö se oikeanlaiselta.
-Tämän jälkeen palaa taaksepäin teoslistaan ja valitse "Muokkaa".
-Muokkaa runoa jos tarpeen ja siirry viimeiseen vaiheeseen, josta löydät "Osallistu tällä teokselle" -napin.
-Tuosta napista runo poistuu sinun omista töistä ja siirtyy kilpailuun. Tämän jälkeen et enää näe Aukean sivuilta runoasi, joten pidä huoli siitä että sinulla on tallessa alkuperäinen.


[17:48 23.8.2013] Ylläpito
Kysymys: Voinko osallistua runokilpailuun siten, että kirjoitan yhden runon kahteen aiheeseen eli minulta tulisi siten kilpailuun kaksi runoa. Vai voiko kilpailuun osallistuja osallistua pelkästään yhdellä runolla?

Vastaus: Kilpailun ensimmäiselle kierrokselle voi osallistua yhdellä runolla.


[18:32 23.8.2013] R.T.
Hei!

Jos haluan osallistua kolmella runolla ensimmäiselle kierrokselle, kuinka se tapahtuu?

Kiittäen,
Raila


[21:28 23.8.2013] Ylläpito
Kilpailun ensimmäiselle kierrokselle voi osallistua yhdellä runolla.


[08:03 30.8.2013] Ylläpito
Kiitos jo kilpailuun osallistuneille. Mikäli vielä aiot osallistua kilpailuun ja kohtaat teknisiä ongelmia kilpailuteoksen lähettämisessä Aukean kautta ota yhteyttä ylläpitoon suoraan sähköpostilla asioiden nopeuttamiseksi. Mikäli mahdollisesti kohtaamasi ongelma tuntuu sellaiselta että Aukean vanhat käyttäjät osaavat opastaa kannattaa myös kysyä keskustelupalstalla neuvoa.


[19:44 1.9.2013] Ylläpito
Viikonlopun aikana on tullut vielä yhteydenottoja uusilta Aukean jäseniltä että hekin haluaisivat osallistua. Aukean täyden jäsenyyden saa vasta kun ylläpito on tarkistanut nimen oikeellisuuden ja sähköposti on varmennettu. Tästä syystä osa kilpailuajan puitteissa rekisteröityneistä ei vielä lauantaina päässyt osallistumaan. Pahoittelut näille uusille Aukean käyttäjille. Kilpailuaikaa on nyt jatkettu vielä sunnuntaille, jotta varmasti myös kaikki elokuun aikana rekisteröityneet uudet käyttäjät pääsevät osallistumaan kilpailuun.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty