Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Novelli on irti! -tapahtuma ravintola Elielissä 27.8.

[11:40 15.8.2013] Nuoren Voiman Liitto
Nuoren Voiman Liiton suurhanke Novelli palaa! huipentuu, kun maan eturivin kirjailijoiden Matkanovelleja-antologia (toim. Katja Kettu ja Aki Salmela) julkaistaan Helsingin päärautatieaseman ravintola Elielissä tiistaina 27.8. kello 16-18.

Kirjailijat Rosa Liksom, Mooses Mentula, Jari Järvelä, Taina Latvala ja Joni Pyysalo lukevat tekstejään ääneen, minkä jälkeen novellien tapahtumat heräävät henkiin improvisaatioteatteri Häpeämättömien kohtauksissa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Tapahtuman järjestävät Runokuu, WSOY, VR ja Novelli palaa! -hanke

Novelli palaa! -teemavuosi käynnistyi lokakuussa 2012. Elokuuhun mennessä se on tavoittanut noin 600 000 Matkaan-lehden lukijaa ja vajaa tuhat tapahtumakävijää ympäri Suomen. Nuorille on järjestetty kirjoituskilpailu, ja novellistit ovat vierailleet lukioissa. Nuori Voima -lehdessä on julkaistu suomalaisia tilausnovelleja sekä mielenkiintoisia novellikäännöksiä eri puolilta maailmaa. Harrastajakirjoittajat ovat saaneet palautetta kirjailijoilta novelliklinikoilla, ja osoitteessa http://www.novelli.fi kukin voi julkaista oman novellinsa.

Lisätietoja: http://www.novelli.fi, http://www.runokuu.fi

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty