Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Pisteiden anto

[17:56 11.9.2013] J.T.
Haluaisin tuoda seuraavan asian julki. Aina plussaa jos herättää keskustelua!!?? Tämä koskee etenkin kuvataiteen puolta, mutta myös kokonaisuudessaan Aukeaa.

Ihmetyttää se, että vaikka en ole mikään piirtämisen asiantuntija, niin jos piirustus saa 7x4 pistettä ilman mainittavaa vikaa, miksi joku menee painamaan keskiarvoa laskevaa ykköstä ilman mitään mielipidettä?

En tiedä onko tämä vaivannut aiemmin palstalla, mutta minusta se on häiritsevä tekijä.

Lisäksi nimettömänä kommentointi on jotenkin outoa. Sanoisinko munatonta.

Yhteenvetona: Kaikki kiertämään ja kaartamaan aukeaa, avoimin silmin ja rehellisin mielin. Kommentit ovat varmaan kaikille tervetulleita. Jos et tykkää, ykkönen lykkää. Tee se kuitenkin "nimelläsi" ja mielellään perustellen.


[22:32 11.9.2013] T.
Minua taas ihmetyttävät pisteet ylipäätään. Onko tämä joku kilpailu, jossa pitää yrittää miellyttää mahdollisimman monia? Minä ainakaan en yritä miellyttää ketään, eikä pisteillä ole minulle mitään merkitystä.


[22:51 11.9.2013] J.T.
No juuri sinun tapauksessasi jättäisin sen pisteen annon pois. Ja tämä ei todellakaan ole kilpailu, jossa yritetään miellyttää kaikkia. Päinvastoin.
Kun luet uudestaan viestini, voit ehkä jotain ymmärtää. Jotkut tulevat oikeasti hakemaan kuvilleen kommentteja, parannusehdotuksia ja samassa sen voi arvostella. Jos viisi ihmistä arvostelee työn eritavoin vaikka numeroin 1,2,3,4 ja 5 ilman kommenttia ei saada aikaan mitään rakentavaa.


[22:00 12.9.2013] O.Ö.
Minua eivät saamani ykköset ole häirinneet. En yritä ilmaista töilläni yleensä mitään, enintään ihmiskasvojen ja vartalon kauneutta. En pidä yhtäkään piirrustuksistani taiteena. Jos joku pitää työtäni huonona, se on ihan OK. Pääasia ainakin itselleni työn tekemisestä saatu nautinto. Pisteytän täällä olevia töitä sen mukaan, että tämä ei ole raudanlujien ammattilaisten (tässä on pakko mainita, että mielestäni useat ammattitaitelijana itseään pitävät eivät mielestäni ole kovinkaan ammattitaitoisia), vaan harrastajien sivusto. Harrastajalle kova kritiikki (ainakaan kasvottomasti netin kautta) ei ole välttämättä tarpeellista. Ainakin jos harrastaminen on satunnaista, koska satunnainen harrastaminen ei varsinaisesti kehitä taitoja eteenpäin. Kannustus on kuitenkin tärkeää, koska harrastaminen tuo elämään sisältöä. Olen miettinyt myös sitä, että pisteytyksen sijasta olisi paljon mukavampi saada ja antaa kommentteja. Kenties pisteytyksen lopettamista voisi kokeilla, tai tehdä pisteet "näkymättömäksi". Eli saatujen pisteiden keskiarvo ei näkyisi muille kuin työn tekijälle.


[09:32 13.9.2013] T.A.
Minusta on hauska seurata sitä millaisia pisteitä tulee. Jos tulee voimakasta hajontaa, se kertoo yleensä siitä, että työ on herättänyt tunteita. Sen vuoksi ykkösetkään eivät häiritse.

Itse huomaan myös sen, että parempina pitämiäni tekijöitä tulee arvosteltua kovemmin sanoin, koska odottaa heiltä enemmän.


[22:37 9.10.2013] J.V.
Miksei niitä pisteidenantajia voisi näyttää tekijälle?[00:48 10.10.2013] P.P.
Kaikkihan on kilpailua. Elämä, taide ja sellaiset.


[21:06 10.10.2013] R.L.
Joku saa huonot pisteet, tulee paha mieli ja kostaa viattomille, heikot toimii aina näin.


[03:29 15.10.2013] O.L.
Ei se niin mee? Ei kaikki ole kilpailua. Itse en sääli ketään (vähiten itseäni)osaan vain rakastaa ja olla välinpitämätön sekä vihata, sen mä osaan.
Kateus on pahin synti, jos joku vetää paremmin kuin itse niin miksi kehua sitä?

Minut itseni paremmin vetäminen vetää nöyräksi ja se siitä.


[14:35 2.12.2013] "munaton"
Johannes, jos meidän anonyymien kommentointi sinua häiritsee niin sinullahan on mahdollisuus tehdä valintoja täällä.
Tiedätkö, me anonyymit kommentoijat yleensäkin annetaan ihan rehellistä ja mutkatonta palautetta tällä palstalla jossa ihan tiettävästi on jopa ylläpitäjät! Hehän voivat puuttua asiaan jos kommentit menevät ihan överiksi!
Tiedätkö, me annetaan anonyyminä palautetta sen vuoksi että ne eivät voisi vaikuttaa esim. pisteytyksiin ja kieltämättä kommentteihin silloin kun me julkaisemme omia töitämme.

Itse tietenkin sallin myös nimettömät kommentit omassa profiilissani! Olen sitä mieltä että rehellisimmät kommentit saan silloin!
Jokainen saa tehdä niinkuin haluaa, mutta minä haluan rehellisiä kommentteja enkä kerjää vain kehuja!


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty