Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Aukea

[22:20 12.9.2013] J.T.
Tämä ei ole kysymys. Tämä on toteamus. Enkä tiedä mitä täällä saa todeta. No säännöt eivät ole minua koskaan kiinnostaneet. Kuin huonekalu, kokoan sen, sitten tarvittaessa luen ohjeet. Minusta tämä on oikein mielenkiintoinen paikka ja ihmettelen, että eikö sinivalkoisesta maasta löydy enemmänkin lajin harrastajia. Toivon lisää asevelvollisuutta, en niinkään palkka-armeijaa. Yksilön mieli on erittäin kiehtova. Vastamyrkkyä oman elämäni puremaan.


[04:23 14.9.2013] O.L.
? Tää jäi vähän nyt Auki? Peräänkuulutat tässä ilmeisesti ns uusia "runoilijoita" tänne? (Ehkä?)

Tää Aukea on aika rankka paikka. Ei tänne tulla sormi suussa saati kompassi taskussa.
Se on ihan hyvä se.
Niin sen pitää ollakkin. Mielenkiintoinen yhteisö tää on.
Olen kyllä ylpeä tästä ja teistä kaikista.


[18:15 14.9.2013] T.L.
Itse kun en ole kiinnostunut runoudesta ja kirjallisuudesta pätkän vertaa... paitsi lukijana, niin kiinnostaa kysyä kirjallisuuspuolen aktiiveilta julkaisijoila että missä määrin kaipaisitte palautetta niiltä jotka eivät itse kirjoita?
Oletteko täällä pääsääntöisesti tai ehkä jopa ainoastaan sen takia, että haluatte esitellä teokset sellaisille jotka itsekin pystyvät tuottamaan kirjallisuuspuolen teoksia, vai kiinnostaako ketään jopa enemmän ns. asiakkaat eli lukijat massana?

Nythän Aukean käyttäjistä vain murto-osa on rekisteröityneitä käyttäjiä, jotka voivat kommentoida. Rekisteröityneistä käyttäjistä aika iso osa myös itse julkaisee jotain. Rekisteröimättömät käyttäjät eivät jätä itsestään mitään näkyvää jälkeä taakseen.


[19:15 14.9.2013] J.T.
Teemun kysymykseen henkilökohtainen mielipiteeni on, että jos rastitan "kritiikki suositeltavaa", niin haluan kuulla rakentavaa kommentointia tai sitten vain pitääkö runosta vai ei. Tällaisessa voisi tietysti olla roskasuodatin, mutta sitä lienee mahdoton järkevästi toteuttaa. Liian julkinen arvostelun vapaus kun usein johtaa kaaokseen ja asiayhteyden menettämiseen. Sen näkee kaiken maailman Suomi-keskustelupalstoilla.

Kommentoijan ei minusta tarvitse olla minkäänlinjan tuottaja tai alan "asiantuntija" kunhan on joku näkemys asiaan. En itsekään ole kuvataiteilija, enkä valokuvaaja, mutta tykkään katsella ja arvioida teoksia. Luovaa ja ajatuksia herättävää.

Ja Olaville, juuri sitä tarkoitin, että tässä maassa on varmasti hyviä taiteilijoita ja ajattelijoita, jotka eivät ole tänne löytäneet. Rankkaahan se varmasti on kuten monella muullakin. Taiteellisuus saattaa vielä vahvistaa ala- sekä ylätunteita, olen itsekin melko on/off elämälle mies. Aukea on silti oikea paikka minulle.


[02:46 17.9.2013] O.L.
Itse koen kaiken kirjallisuuden tekemisen kuvina oli ne sitten tehty käsin tai kameroin.

Tästä syystä kommentoin kaikkia teoksia.
Tosin en itse kaipaa kommentointia.

Mutta jos saan rakentavat kommentit saan siitä kylä tosi hyvät kickit.

Kommentointi kivempaa kuin olla kommentoimatta ilman sanoja kuten ehkä tuntemamme?

Elävät asiat jatkuvat mutta se joka osaa vaan kirjoittaa kuolleista tai maalata henginttämättömiä esineistä
on itse henkeä vailla.

Ilman mitään vihaa saati kateutta minä vaan
tääl.................


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty