Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Onko sinulla valmis käsikirjoitus, jota olet tarjonnut kustantajille?

[18:46 1.10.2013] J.N.
Hei.

Haluaisin aloittaa keskustelun siitä, millaisia kokemuksia teillä on kokonaisen kirjan työstämisestä ja oletteko tarjonneet sitä julkaistavaksi?

A) Millä metodilla olette koonneet novelleja tai runoja? Tuntuuko että niitä on liikaa vai liian vähän? Onko tehtävä henkisesti raskasta? Oletteko saaneet toimitusapua ammattilaiselta tai kavereilta?

B) Oletteko tarjonneet kirjaa yhteen tai useampiin kustantamoihin? Oletteko panostaneet saatekirjeeseen? Oletteko saaneet palautetta?


[23:07 10.10.2013] H.S.
Olen työstänyt paria kolmea kustantajalle lähetettäväksi tarkoitettua runokokoelmaa.

A) Metodini oli se että kirjoitin ensin paljon ja sitten tiivistin, kuitenkin melko intuitiivisesti. Joka kerralla tuntui että runoja oli liian vähän. Jonkin verran raskasta kyllä, mutta se työskentely antaa myös paljon.
En ole saanut ammattiapua toimittamiseen.

B) Aluksi tarjosin vain yhteen kerrallaan ja saatekirjeen laatiminen oli yllättävän vaikeaa. Olen saanut kaksi kertaa kirjallisen palautteen, niissä kiiteltiiin yksittäisiä runoja, mutta puutteena oli se etteivät ne muodostaneet kokonaisuutta.


[21:23 18.10.2013] P.P.
Edit: ei mitään.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty