Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Saako muiden töitä näyttää?

[21:45 3.10.2013] J.T.
Mikä on mielipiteenne? Hypoteesi: Jos joku on kuollut saako täällä kysyä hänen nimellään töistä? Vai onko tämä vain henkilökohtainen palsta? En ole lukenut sääntöjä tarkasti, joten älkää ripittäkö jos ei saa.


[00:06 12.10.2013] J.T.
Kiitos kaikille vastanneille


[18:43 14.10.2013] P.P.
Ensin pitäisi selvittää mitä haluat. Jos oikein käsitin, niin haluat esiintyä kuolleen henkilön nimellä täällä? Ei pahalla, mutta kuulostaa vähän sairaalta.


[23:01 14.10.2013] J.T.
No ymmärsit väärin. Ja aika paksuksi meni jo jutun taso esiintyä kuolleen nimellä. Minulla vaan on edesmenneen maalattuja tauluja, joita ei ole koskaan näytetty missään.


[03:40 15.10.2013] O.L.
Mä ymmärsin tämän mutta pekkarinen vetää aina väärin?!""
Mee kattoon sen "töitä" ja löydä niistä Ihminen?
Ei se osaa ees piirtää ihmistä kun ei se osaa ottaa ihmiseen kontaktia?

Edesmennyt Timo K Mukka kirjoitti aikoinaan: "Eilinen on tippa orjan verta, huominen kutsuu kuin meri hukkujaa". Tuo edellinen lause on kantanut itseäni koko elämäni.
Kuten myös saman loistavan lyyrikon viimeisen elinikänään kirjoittaman kirjan "Kyyhky ja Unikko". Viimeinen lause:"Vesi kuljettaa sinut luotani, kukaan ei saa enää nähdä silmiäsi kun olen ne sulkenut".


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty