Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

poetry slam ylivieska

[22:25 4.11.2013] O.L.
Itselläni olisi mahdollisuus järjestää ylivieskan ensimmäinen B5 poetry slam tapahtuma kohta tulevaisuudessa.
Olisiko tän ja sen alueen runoilijoilla kiinnostusta tulla Vitoseen vetää omia runoja?

Ensimmäisellä kerralla aikataulua voitais venyttää ja palkintona vois olla vaan se että pääsis esiintyyn ja esittään?

Poetry slam on kuitenkin suosittu ympäri suomen.
Voisin itse esitellä tän tapahtuman ja vetää ensimmäiset runot.


[11:26 5.11.2013] J.N.
Hienoa jos jaksat järjestää!

Itse en Espoosta käsin pääse paikalle, mutta voin auttaa esimerkiksi tiedottamalla tapahtumasta blogissa, kunhan aika ja paikka ovat selvillä.

Ylivieskan kokoisella paikkakunnallakin varmaan asuu muutama kaappirunoilija, kunhan heidät vain saa houkuteltua mukaan. Kannattaa myös kysellä Oulun ja Kokkolan suunnalta, jos sieltä joku autoporukka haluaisi saapua runoilemaan. Paikallislehteä myös kannattaa lähestyä, jos on varma että tilaisuus toteutuu ja sinne on lupautunut esiintyjiä.

Tapahtuman idea on varmaan monelle vieras, mutta kun sen kerran järjestää ja saa mukaan kivan määrän runonlausujia niin sana varmaan kiertää ja toinen kerta voi houkutella paikalle jo enemmän uteliaita.


[06:58 12.11.2013] O.L.
Kiitokset Juholle


[12:06 17.12.2013] J.N.
Onko projekti edennyt? Oletko löytänyt innokkaita järjestäjiä tai esiintyjäkandidaatteja?

Harmi kun täällä Aukeassa keskustelukulttuuri on vähän vaimeaa. Tiedän, että Seunäjoelta ja Kokkolasta on aktiivisia kirjoittajia, mutta kukaan ei ole liittynyt keskusteluun.

Juuri tällaista pioneerihenkeä tarvittaisiin ja pohjalaisilla on sisua viedä hankkeensa loppuun, kunhan ne pääsevät vain käyntiin. Karjalan suunnalla meillä on enemmän hetkeen tarttuvaa välittömyyttä ja ulospäin näkyvää innokkuutta, mutta sitten vauhti loppuu, kun tulee ensimmäiset vaikeudet.


[03:47 29.12.2013] O.L.
Ei tää ole edent mihkään suuntaan?

Tilaisuuden järjestäminen on jo sovittu mutta kun yhtää halukasta esiintyjää ei ole ilmoittautunut? Niin tilanne on täysin pysähtynyt.


[17:05 29.12.2013] J.N.
Harmillista. Oletko kysellyt täällä Aukeassa suoraan ihmisiltä, lähettänyt yksityisviestejä tai jos sellaiset on estetty niin kutsua johonkin tekstin yhteyteen. Kyllä kai monet lukevat sentään omiin teksteihinsä tulleita kommentteja, vaikka eivät keskustelualuella koska kävisi.

Ehkä Aukean hakutoiminnossa voisi olla paikkakuntahaku myös, koska paikkakunta kuitenkin näkyy tuolla henkilön esittelysivuilla. Voisikohan googlen kautta hakea paikkakuntia?


[03:01 20.2.2014] O.L.
Jos täällä aukeassa olisi taiteilijoille paikkakunta haku tuolla ylärivissä niin se yv viesti edesauttaisi ehkä onnistumista. Toisaalta en ole naamakirjassa (facebook johtaa sosiaalisen kanssakäymisen tuhoon) joten sitä kautta en voi meditoida tätä asiaa enkä edes halua sitä kautta antaa asian edetä.
Vaikka toisaalta niin pitäisi osaa tehdä?


[18:51 24.8.2014] J.N.
Kaavailemme Joni Vähä-Lassilan kanssa runotapahtumaa Kokkolaan. Saatamme käydä myös Seinäjoella, kun tulen joka tapauksessa käymään Keskipohjanmaalla syyskuun jälkipuoliskolla.

Eli jos joku Aukeasta on kiinnostunut ja asuu seudulla niin voitaisiin järkkäillä jotakin yhdessä.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty