Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

PROSAK 5 vuotta 19.11. -- Katja Kettu ja Tapio Koivukari

[11:41 11.11.2013] V.K.
Jo puoli vuosikymmentä kirjallista lääkitystä!

Ensimmäinen Prosak-klubi järjestettiin vuoden 2008 marraskuussa. Prosakin ajatus oli yksinkertainen: Klubi, jossa kaksi proosakirjailijaa lukee tekstejään ja keskustelee juontajan ja yleisön kanssa. Rauhassa, ajan kanssa, viihtyisässä baariympäristössä. Mieluiten kotoisissa nojatuoleissa.

Viidessä vuodessa Prosak on vakiinnuttanut asemansa kestosuosittuna klubina, jossa esiintyy niin maamme tunnetuimpia nimiä kuin esikoisensa vasta julkaisseita kirjailijoita.

Prosakin marraskuisella viisivuotisklubilla esiintyy Katja Kettu, kaikkien aikojen ensimmäinen Prosak-vieras, joka oli myös perustamassa klubisarjaa. Marraskuun Prosakissa hän lukee uudesta novellikokoelmastaan Piippuhylly (WSOY) ja keskustelee toimittamastaan Matkanovelleja-antologiasta (WSOY).

Illan toinen vieras on Tapio Koivukari, jonka romaani Käpykaartilaiset (Johnny Kniga) kertoo Rauman seudun käpykaartilaisista jatkosodan aikana. Koivukari on kirjoittanut lukuisia novellikokoelmia, kuunnelmia ja romaaneja ja voittanut useita palkintoja. Hän on myös teologian maisteri ja veneenrakentaja.

Prosakin juontaa toimittaja Marko Gustafsson. Illan musiikista vastaa dj Toimisto.

Kuten aina, pääsy on vapaa. Tervetuloa!

---

Prosak-proosaklubi, esiintymässä Katja Kettu ja Tapio Koivukari
Kansallisteatterin Lavaklubi, Läntinen teatterikuja 1 00100 Helsinki
19.11. klo 19

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty