Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Miksi joillekin kelpaa vain kehut?

Ensimmäinen sivu   Edellinen sivu  [14:49 24.2.2016] Hurjaa!
Täällähän majailee vaatimattomasti todellinen julkkis!
Jos Blogia on jaettu suorastaan 58000-kertaisesti FB- ssä, on sellaiselle "blogitykille" syytä kumartaa ja syvään! Taidat olla aika suosittu myös naamakirjassa ja FB- kavereita sinulla tietysti on myös tuhansia. Eli toisin kun meillä muilla joita kutsut ihan oikeutetusti "lahjattomiksi".

Sinulla Markka näyttää olevan ihan erityinen....uniikki logiikka näissä keskusteuissa eikä mikään ihme jos herätät keskustelua. Olet mielestäsi vielä huippulahjakaskin ja vielä kaiken lisäksi monilahjakas. Se on hienoo kun joku viihtyy itsensä kanssa noin hyvin. Kuka voisikaan rakastaa ja ihailla itseään enemmän ja vilpittömämmin kuin itse, eikä se vahingoita ketään.
Se että tunnet olevasi huippulahjakas ei suinkaan ole keneltäkään pois. Siinä olet väärässä että me "lahjattomammat" oltaisiin sinulle kateellisia ja katkeria. Asia vain on niin että sinä itse olet tehnyt siitä itsellesi "elämän ja kuoleman kysymyksen".
Taide ei ole kilpailua, toisin kun sinä näytät sen sen käsittävän.
Ainakin minä teen omaa taidettani minua itseäni varten ja on vain plussaa jos joku harva siitä sattuu tykkäämään. Jos esimerkiksi sinä täällä klikkaat sen ykkösesi minun työlleni, ei se minun maailmoja kaada. Olen vain tyytyväinen että sain piirustukselleni huomiota. Minä en ole niin vitosen enkä kehujen perään mutta olen äärimmäisen tyytyväinen jos työni alla on pitkä keskusteluketju. Olen silloin herättänyt ihmiset kommentoimaan.

Ensimmäinen sivu   Edellinen sivu  

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty