Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Studiovalokuvauskurssi Oulun alueella 7.6

[17:18 10.4.2014] Ylläpito
Aukea yhteistyössä Limingan taidekoulun kanssa järjestää intensiivikurssin studiovalokuvauksesta.

Kurssin aikana käydään läpi lyhyesti studiovalokuvauksen perusteita ja opetellaan pikaisesti studiovalojen käyttö sekä tekniseltä että taiteelliselta kannalta.

Kurssin jälkeen jokaisella osallistujalla on tietotaito käyttää itsenäisesti valokuvausstudiota.

Kurssi järjestetään lauantaina 7.6. Limingan taidekoulun studiolla. Kurssi on suunniteltu alkavan kello 12, mutta tarkempi aloitusaika ja kesto varmistuu myöhemmin.

Kurssin normaali hinta olisi 100¤, mutta Aukean käyttäjille kurssi on halpa. Nimellinen 10¤ - 15¤ maksu osallistujamäärästä riippuen suoritetaan kurssipäivänä paikanpäällä.

----------

Kurssille ilmoittaudutaan vastaamalla tähän viestiketjuun. Maksimi osallistujamäärä tarkentuu myöhemmin. Kurssille otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.


[08:57 5.6.2014] J.A.
Osallistun.


[09:17 5.6.2014] T.L.
Minä olen mukana vähän niin kuin järjestelemässä tätä Aukean puolesta.


[09:39 6.6.2014] M.T.
Ilmoittaudun mukaan.


[10:47 6.6.2014] Jarno Tulkki
Mukana myös


[19:47 6.6.2014] M.T.
"Tarkempi aloitusaika ja kesto varmistuu myöhemmin." Aika myöhään kyllä menee, kun kurssin pitäisi olla jo huomenna... :)

Kahdeltatoistako sinne nyt mennään vai?


[23:30 6.6.2014] T.L.
Vähäksi jää osallistujamäärä. Olen yhteydessä kurssin vetäjään vielä aamulla ja käyn läpi onko hänelle OK että kurssille tulisi vain näin vähän porukkaa ja vielä että mikä aloitusaika hänelle parhaiten sopii.

Ilmoitan siis vielä tässä ketjussa tarkemmin huomenna lauantai aamuna.

MIKÄLI joku teistä vielä peruu tulonsa on tärkeää että ilmoitatte siitä joko minulle sähköpostilla tai tähän ketjuun niin tietää tarkemmin ketä odottaa paikalle.


[09:34 7.6.2014] T.L.
Laitoin sähköpostia kaikille ilmoittautuneille, missä tarkempia tietoja. Mikäli et saanut sitä sähköpostia kerro siitä vaikka tässä ketjussa niin olen henk koht yhteydessä. Aina parempi jos tällaisissa tapauksissa ilmoittautuneilla olisi puhelinnumero siellä omissa tiedoissa niin voi olla suoraan ja nopeasti yhteydessä.


[19:23 7.6.2014] Jarno Tulkki
Kiitoksia mukavasta ja valaisevasta kurssista sen järjestäjälle ja etenkin opettaja Juha Korhoselle!


[20:03 7.6.2014] T.L.
Katsotaan loppukesästä jos tarpeeksi kiinnostuneita löytyy lisää vastaavanlaiseen toimintaan Oulun alueella.

Tällä kertaa keskityttiin studiovälineistön perusteisiin ja miten valoja käytetään halutunlaisen kuvan aikaansaamiseksi.


[21:27 8.6.2014] J.A.
Harmillisen vähän oli porukkaa. Itse olin mukana lähinnä uusien kontaktien takia, kyllähän siinä vähän kerkesi porisemaan aiheesta ja aiheen vierestä. Porukka häipyi sen verran nopeasti, ettei kerennyt edes tulla mieleen kysyä olisiko ketään kiinnostanut nähdä pikapotretin teko kun opettajasta piti saada äkkiä pärstäkuva.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty