Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Aukean UUDISTUSTOIVEITA koottuna yhteen

Edellinen sivu  [22:29 15.1.2016] J.R.
Periaatteesssa kannattaisin vuosimaksun käytäntöönottamista, saattaisi vähentää asiattomien häiriköiden mukanaolemista, mutta käytännössä en hyväksy sitä, aloittelivien taiteidioiden puolesta. ekonomiset asiat huomioon ottaen. Kova kritiikki ja palautteet, kun ne osaa suodattaa, tekevät taiteilijasta taiteilijan. Aukeaa tarvitaan, ainakin minulle sen kritiikistä on ollut korvaamaton apu. Ylläpito vain pitää kiinni vanhoista kaavoista. Uudistuksia kaivataan tämänpäivän toimivaan saittiin, ennenkuin porukat kyllästyvät ylläpidon kyvyttömyyteen nykyaikaisen saitin ylläpitämiseen. Kannattais ajatella ylläpidon, sillä siinä vaiheessa kun kakki on housuissa se on liian myöhäistä. Ei ykkösillä ja vitosilla ole merkitystä, tärkeintä on, että katsoja saa saman tunteen kuin tekijä tekemisensä yhteydessä. Ei auta vaikka työ olisi teknisesti ja sävytykseltään hyvin tehty, jos siitä puuttuu tunne.


[00:48 17.1.2016] J.N.
Vuosimaksusta voisi tehdä asteittaisen esimerkiksi siten, että vasta mukaan liittyjillä ensimmäinen 6kk on ilmainen, tai ehkä myös niin, että pitkään aktiivisesti osallistuvat säästyvät siltä kun saavat veteraanin statuksen. Kyse olisi pikemminkin kannatusmaksusta, jolla katettaisiin kuluja. Onhan näitä vaihtoehtoja joskus aiemminkin mietty. Itse uskon, että maksaminen voisi lisätä sitoutumista julkaisemisaktiivisuuteen, kuten se jos maksaa työväenopiston kurssista tai avoimesta yliopistosta - joka voi olla hiton kallistakin.


[10:02 17.1.2016] A.P.
Jos aukean olemassaolo vaatii maksun olen kyllä valmis sen maksamaan minulle aukeassa oleminen on antanut paljon.


[15:11 17.1.2016] J.R.
Voisihan sen pienehkön tukimaksun maksaakkin, nousihan tuo eläkekin melkein kolme euroa kuukaudessa. Voisihan sen nousun käyttää taiteen tukemiseen, sensiaan että käyttää se kaljapurkkiin.


[12:46 9.2.2016] J.P.L.
Minkä vitun takia näitä ehdotuksia kootaan jatkuvasti mutta ei toteuteta, ainakaan valokuvapuolella ainuttakaan.Kuvan kokoja ei ole saatu muutettua, eli koko rajoitettu ihan liian pieneksi, kumma että muissa sivustoissa se on onnistunut jo vuosia sitten. Samoin tuo taustan ikävän harmaa ei sovi valokuvien taustaksi. Tehkää nyt jotain että täällä viitsii käydä saati laittaa kuviaan. Näistä asioista on keskusteltu jo Aukean toisen tulemisen alusta asti.

Tulen taas kk:n päästä katsomaan onko mikään muuttunut, pahoin pelkään ettei.
Onneksi on muitakin foorumeita jonne voi kuviaan pistää, siispä sinne. --->


[16:12 30.5.2016] J.N.
Kokoan tänään yhteenvetoa Wihurin rahaston hakemukseen.

Toteutus vaatii rahaa.

Edellinen sivu  

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty