Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Tekninen ylläpitäjä tarvitaan

[22:38 11.1.2016] T.L.
Vähän kaiken liikahtaminen eteenpäin on kiinni siitä että Aukean pyörittäminen vaatii teknisen osaajan eli koodaajan. Syksyllä tuli yksi yhteydenotto, mutta en ole tavoittanut henkilöä enää sähköpostilla.

Mitään muutoksia sivustoon ei voi tehdä ilman webbikoodaria.


[22:06 12.1.2016] T.A.
Minä ainakin otin vähän aikaa sitten yhteyttä Cluetail Oy:hyn ja tuli sellainen vastaus että sillä oltaisi kiinnostuneita. Nyt pitäisi vaan pistää jonkinlainen neuvottelu käyntiin.


[20:49 22.11.2017] J.S.
Kirjautuminen pitäisi saada suojautun yhteyden taakse, ja jos vaihtaa sähköpostia sellaiseen, jonka ihminen pitää loppuelämän ajan, Gmail ei salli Brute-Force-tekniikkaa heidän torjunta-ohjelmistojen ansiosta salasana-murtoihin, niin pitäisi edes vahvistusviesti tulla perille, eikä sitä koskaan tullut.

Nyt en voi lisätä "Uutiskuva eilisen" -tekstiäni enää kirjallisuuden puolelle vaikka se olisi ajankohtainen, koska en ole varmistanut sähköpostiosoitettani. Mitään vahvistusviestiä ei ole koskaan tullut.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty