Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Annikin Runofestivaali Tampereella

[12:10 8.6.2016] J.M.
"Runoilija vieraissa"
11.6.2016 klo 11.00-22.00
Annikin puukorttelissa Tampereella
Pääsyliput: 12 € - 5 €

Annikin Runofestivaaleilla hypitään 11.6. taiteellisten raja-aitojen ylitse, kun teemana on Runoilija vieraissa. Tapahtuma kokoaa yhteen esiintyjiä, joiden työssä runous yhdistyy tanssiin, kuvataiteisiin ja musiikkiin. Performanssi on ohjelmistossa erityisellä sijalla. Monet esityksistä ovat ainutkertaisia, ja ne tehdään Annikin Runofestivaalia varten.

Katso tapahtuma-aikataulu

ANNIKKI OFF 8.-10.6.2016

Tänä kesänä viisivuotisjuhliaan viettävä Annikki OFF on Annikin Runofestivaalin ympärille kasvanut kolmipäiväinen off-ohjelmisto. Se täyttää Tampereen kymmenillä erilaisilla kirjallisuus- ja kulttuuritapahtumilla, joista suurin osa on ilmaistapahtumia.

Katso Annikko OFF ohjelmisto

PERUSTIETOA FESTIVAALEISTA

Vuonna 2003 perustettu Annikin Runofestivaali on kasvanut yhdeksi Suomen merkittävimmistä ja kansainvälisimmistä runotapahtumista. Festivaalin tapahtumapaikka on Annikin yli satavuotias puutalokortteli Tampereen keskustan tuntumassa. Sen miljöö luo erityisen lämpimät ja tunnelmalliset puitteet festivaalille, jossa kynnys esiintyjien ja yleisön välillä on harvinaisen matala. Korttelin asukkaat järjestävät tapahtuman talkootyönä. Runofestivaalin taiteellinen johtaja on runoilija J.K. Ihalainen.

Annikin Runofestivaali on jäämässä tämän kesän jälkeen vuoden tauolle. -Nyt on aika vetää henkeä, festivaalin perustajiin kuuluva Simo Ollila kertoo. Hän on tuottanut talkootyönä tapahtumia Annikin puukorttelissa jo 15 vuoden ajan.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty