Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Ryhtykää nyt julkaisemaan niitä teoksianne!

[13:35 4.7.2016] Nimetön
Alan olla jo hiukka huolissani kun noita julkaisuja tulee niin harvakseltaan.
Kuoleeko lopulta tämä Aukeakin pois?
Itsekin olisin nyt valmis julkaisemaan omia teoksia, mutta ei paljon rohkaise kun näidenkin vähien julkaisujen alla on hiljaista.
Ainakin minulle olisi hyödyllistä saada edes jonkinlaista kommenttia omista tekeleistäni, oli ne sitten kehuvia tai "rakentavia" sillä nehän vievät taiteilijaa eteenpäin.
En mielelläni kommentoi muiden julkaisuja ennenkuin itse julkaisen jotain....vaikka tiedän että se on typerä periaate.


[11:54 7.7.2016] J.R.
Olisikohan ylläpidon aika alkaa toteuttamaan uudistuksia, ennenkuin homma kuivuu kokonaan käsiin. On myöhäistä ähkäistä,kun kakka on jo housuissa.


[13:09 7.7.2016] P.P.
Taiteilijaa vie eteenpäin tarve ilmaista jotakin teoksilla. Ei siihen ole ennenkään tarvittu mitään nettisivuja. Harrastuksena ainakin itselleni maalaaminen on sellainen, että joskus tulee pitkiäkin taukoja.


[09:29 8.7.2016] J.R.
Toisaalta taas tämänkaltaisten taidesivustojen ansiosta galleristit löytävät uusia kykyjä. Ainakin minuun on galleristit ottaneet yhteyttä juurikin internetjulkaisujeni perusteella ja tarjonneet yhteistyötä sekä mahdollisuuden näyttelyihin.


[14:16 20.2.2017] S.A.
Sama meininki tässä on edelleen, että aika hiljaista on kommentointi kuvien alla. Ei sekään paljon auta että töitä tulee tasaiseen tahtiin esille, jos ei synny keskustelua. Rohkeutta vain omien näkemysten esille tuontiin muiden töiden alle! Taiteessa ei voi olla sikäli koskaan väärässä, kun kauneus on katsojan silmässä ja se on ihan henkilökohtainen asia millaisesta työstä oma silmä tykkää. Kommentoikaa siis rohkeasti ja rehellisesti sen mukaan, mitä ajatuksia työt herättävät. Jos eivät herätä ajatuksia, voi minun puolesta senkin sanoa. Kannustavuuteen kannattaa tietysti kommentoidessa aina tähdätä, että pysyy yleinen ilmapiiri hyvänä.


[09:25 22.2.2017] O.Ö.
Mulla ainakaan ei ole mitään tarvetta ilmaista yleensä "taiteellaani" mitään. Tai ehkä enintään kauneutta. Nautin piirtämisestä suunnattomasti ja se riittää. Kaikki muu on toisarvoista minulle. Voihan niitä lähtökohtia olla toisenlaisiakin.


[10:21 22.2.2017] Anonyymi 2
Minäkin yleensä katson taidetta "kauneuden takia". Jos tekijä on vielä taitava, se nautinto muuttuu kaksinkertaiseksi.
Tuskin "keskivertokatsoja" etsiikään työstä mitään sanomaa joko piilotettuna tai selkeäsmmin esitettynä. Heitä kiinnostaa vain kauneus ja teoksen mahdollinen käytettävyys esim. kotinsa seinälle.
Jos näköistaiteen tekotapa on anatomioiltaan virheetöntä eikä ole kökön ja naivin näköistä yritystä, on sen suosiokin taattua. Eli ihan niinkuin täällä Aukeallakin.
Taitava väri-iloittelijakin saa katsojan haltioitumaan vaikka työ ei välttämättä hänelle avaudu esityksellisesti. Eikä sen taiteen tarvi aina välttämättä mitään esittääkään jos on taitava pensseliniekka kysymyksessä.


[10:18 24.2.2017] S.A.
Olen karsastanut kovasti aiemmin kaikkia facebookin taideryhmiä, mutta nyt olen löytänyt sellaisia joista saa oikeasti kohtuu nopeasti varsin monipuolista ja hyödyllistä palautetta töille. Julkaisu on helppoa kun töitä ei tarvitse kutistaa ensin sopivaan kokoon. Samoin on mukava katsoa muiden töitä, kun ne voi klikata isommaksi. Henki on pääosin hyvä, kaikki esiintyvät omalla nimellään.

Aukeaan minulla on silti erityinen ensirakkaussuhde. Aion piipahdella täällä edelleen, mutta palautekanavakseni otan nyt pääosin nuo fb-ryhmät. Olen myös toiveikas sen suhteen, että joskus joku vielä uudistaa Aukeaa niin, että se palvelee enemmän myös omia tarpeitani.

Aurinkoista kevättä ja oman näköisen taiteen rikkautta kaikille!


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty