Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Apurahaa uudistuksiin

[15:43 28.9.2016] J.N.
Hei.

Hain viime kuussa Kansan Sivistysrahastolta (KSR) sekä Kordelinen säätiöltä rahoitusta Aukeaa uudistavalle työryhmälle.

Tällä viikolla haen rahoitusta Koneen säätiöltä.

Keskustelu Aukean uudistamiseksi on ollut hiljaista kesällä, mutta useamman työsuunnitelman kirjoitettuani olen hahmotellut asiaa aika monelta kantilta.

Olen miettinyt sitä pitäisikö visuaalisen ilmeen uudistamiseksi julistaa avoin kilpailu - vai palkata tekijä Aukean sisältä? Joka tapauksessa koko nykyinen ilme on täydellisesti ajanmukaistettava.

Toinen juttu on Aukean julkaisujen parempi linkitettävyys Facebookiin sekä parempi käytettävyys padeilla ja muilla kosketusnäyttölaitteilla, mutta tästä teknisestä puolesta en osaa sanoa sen enempää. En tiedä onko se helppoa tai vaikeaa ja täytyykö siihen palkata ihan erillinen asiantuntija.

Jos ja kun Aukea uudistuu, on samaan aikaan panostettava rohkeasti tiedottamiseen, jotta uudet kävijät löytäisivät uuden sivuston.

Tätä tiedottamista on syytä suunnitella vakavasti, jotta valokuvaajat, kuvataiteilijat ja kirjoittajat ovat kaikin rinnoin mukana tiedotustyössä ja kaikkiin kolmeen osa-alueeseen saadaan reilusti lisää kävijöitä ja toimintaan innokkuutta.

Aukean uudistuessa olisi hyvä aktivoida myös vanhoja käyttäjiä, jotta sivusto olisi mahdollisimman vilkas ja toimintakykyinen uusien tyyppien kokeillessa siipiään. Etenkin asiallinen kirjallinen palaute kannustaisi aloittelevia taiteilijoita jatkamaan julkaisemista.


[09:32 4.11.2016] O.K.
Olen huomannut että Aukeakin on jossakin "mainostuskumppanuudessa" mukana. Valitettavasti tuo yksi mainos sijaitsee täysin väärässä paikassa tuolla alhaalla. Se käsittääkseni kannattaisi sijoittaa tuohon näkyvämmälle paikalle.
Eräs tuttavani ansaitsee mukavasti sivutuloja tuollaisen "Google Adsense" kumppanuusohjelman ansiosta. Mutta ne mainokset sijaitsevatkin näkyvällä paikalla hänen kotisivuillaan.
Niillä Aukean "muinaisilla" kävijämäärillä se olisi ollut taloudellisesti huomattava apu ylläpidolle. Kannattaisi harkita.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty