Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Taiteilijoiden asiat kuntoon.

Edellinen sivu  [12:52 25.5.2017] M.L.
Oivalle palaute.

"Niin kauan kun esiinnyt näillä keskustelupalstoilla ja annat tänne omia mielipiteitäsi, otan takuulla niihin kantaa jatkossakin"

Ei haittaa vaikka vainoaisit loppuelämäsi minua poskettomilla väitteilläsi, joita et kykene perustelemaan.

"Yleensä kirjoitan juuri siitä asiasta mitä kommenttisi koskee."

Täysin naurettava väite, johon jopa palstalla ovat muutkin reagoineet.

"Sinä tosin aina ja jatkuvasti pyrit niitä sitä mukaa poistamaan jos sinulla on "osamoderointimahdollisuus" kussakin profiilissasi.
Mielestäni on todella lapsellista niitä poistaa ihan vain nimen vuoksi."

Mutta mielestäsi ei ole lapsellista vainota toista taiteilijaa vuosikausia, vaikka hän on pyytänyt kymmeniä kertoja sinua lopettamaan vainoamisesi?

"Sinä kun et kestä sitä että joku on paremmin perillä asioista joista kirjoitat. Niinkuin tuolla jo "antsa" mainitsi, juuri Narsistille on sietämätöntä jos joku pystyy,-ja erehtyy oikaisemaan sinun antamaisi harhaisia ja vääriä mielikuvia."

Ensinnäkään et ole perillä asioista, vaan olet vain pikku kiusanhenki, joka vainoaa yhtä taiteilijaa palstalla. Myös tuo narsistiksi leimaaminen on sitä samaa vainoamista, jota olet tehnyt jo pitkään. Narsistihan yleisesti vainoaa uhriaan kaikin mahdollisin keinoin, eikä lopeta edes uhrin pyynnöstä, joten kumpikohan meistä oikeasti on se narsisti?

Minulla ei ole tarvetta olla kanssasi missään tekemisissä, mutta sinulla on joku pakonomainen tarve vainota minua palstalla. Kuvittelisi aikuisen ihmisen sen verran olevan järjissään, että kun pyydetään jättämään rauhaan, niin jätettäisi kanssa rauhaan. No pikku kiusaajia löytyy joka lähtöön, joillekin jonkun vainoaminen on näköjään osa elämäntyötä.
[08:16 26.5.2017] O.K.
En voi olla vastaamatta tähän:
"Ei haittaa vaikka vainoaisit loppuelämäsi minua poskettomilla väitteilläsi, joita et kykene perustelemaan."

Markku Markku, kun niitä "väitteitä" ei edes tarvii perustella kun ne perusteet omituisista näkemyksistäsi näkyvät hyvin avoimesti tällä Aukeallakin niin taiteessa kuin kommentoinneissakin.

Kehtaat vielä valittaa toisten perustelemattomuuksista kun yleensä itse et vaivaudu niin tekemään koskaan! Heität yleensä vain "pallon" takaisin vasta-argumentoijallesi tyyliin "ota itse selvää".
Sellaisesta ei synny hedelmällistä keskustelua- ja niinkuin ollaan nähtykin, ei keskustelua lainkaan. Heität vain nuo typerät ja tyypilliset loppukaneettisi ja häivyt varmuuden vuoksi paikalta että et taas tulisi julkisesti nöyryytetyksi ja saisi selkääsi.
Sinun ongelmasi on juuri tuo, kun et pysty perustelemaan noita omituisia väitteitäsi ja sen vuoksi ei sinusta juurikaan täällä netissä kukaan pidä eikä ota vakavasti. Olet tyypillinen Trolli joka syyttelee muita trolliksi.
Luojan kiitos että sinua ei tarvitse livenä katsella!


[10:32 27.5.2017] Oiva on ihan oikeassa!
Olet palstan kiusanhenki ja "nirppanokka" joka ei kestä minkäänlaista ehdollistamista ja neuvoja mitkä liittyy taiteeseesi ja mielipiteisiisi Markka. Sinä et sallisi minkäänlaista keskustelua aiheista mihin otat kantaa. Otat ja varastat Jeesuksen kannan "minkä sanoin, sen sanoin"- ja piste!

Sinä olet ollut yksi pahimmista Aukean ilmapiirin saastuttajista kautta aikojen. Olet ylimielinen kaikkia kohtaan ja kalastelet vain kehuja joista kiittelet sitten auliisti. Mutta jos tulee muunlaisia kommentteja niin poistat ne.
Olet tyypillinen harrastelija joka on ylentänyt itsensä jopa messiaaksi ja kuvataiteilijaksi mitä et missään määrin mielestäni ole.


[20:16 27.5.2017] Samat sanat
Tuomas Haapman ja Jore Puusa olivat ehkä vieläkin narsistisempia tyyppejä, mutta ei tämän Laitisen käytös kyllä kaukana ole sen sakin ylimielisyydestä.


[10:04 28.5.2017] Inhimillinen tekijä
...areena.yle.fi ja siitä N:o 1-1385184 olisi sinulle Laitinen varmaan hyödyllistäkin katsoa ehkä oppimismielessä.
Kommentit joita ylipäätään täällä olet saanut, ovat ihan normaalia kommentointia mitä yleensä tällaisissa taidetta sivuavissa luomisgallerioissa kirjoitetaan.
Ehkä alunperinkin olet käsittänyt Aukean toiminnan täysin väärin. Ehkäpä odotit että saisit Aukealla pelkästään vain kehuja noista tekemisistäsi.

Itse olen ollut koko Aukean olemassaolon ajan todella tyytyväinen tämän sivuston toimintoihin. Kaikki toiminnat täällä on suunniteltu tavattoman viisaasti ja nerokkaasti, eli juuri kuten tällaisen "luomisgallerian" pitää ollakin. Enkä jatkossakaan toivoisi että tuota konseptia mitenkään muutettaisi.

Se että tunnet olosi täällä ahdistetuksi, johtuu pelkästään sinusta itsestäsi Markku. Jo alunperinkin otit kommentoinneissasi sellaisen linjan mistä ei seuraa mitään hyvää sinulle itsellesi.
Kaiken kukkuraksi tykkäät käyttää näitä (-kin) sivuja kostosi välikappaleena ottamalla puheeksi,-ja sepittelemällä suoranaisia vainoharhaisuuksia ja ilmeisiä valheita muistakin kuin palstan rekisteröityneistä käyttäjistä sen kummemmin perustelematta niitäkään.
Jos siitä joku sinua erehtyy moittimaan niin oitis nimeät hänetkin vainoajaksi ja kiusaajaksesi etkä näin itse sitten edes huomaa tuota ristiriitaa.
Katso siis tuo ohjelma Areenasta- ja katso se myös ajatuksen kanssa! Ehkä saat siitä jopa työkaluja tuon ilmiselvän ongelmasi ratkaisemiseksi.


[13:50 29.5.2017] O.K.
Jokaiseen "yhteisöön" netissä kuuluu joku vastarannankiiski kuten tähänkin.
Kun sen 'tehtävän' vielä ottaa noin vakavasti, on parempi miettiä ottaako ollenkaan osaa keskusteluun jossa tulee taatusti dunkkuun. Siinä tekee vain itselleen vahinkoa kun polttaa kynttiläänsä molemmista päistä. ;)


[14:19 10.6.2017] Inhimillinen tkj
Hieman ehkä jo kaduttaa noi suorat sanat kyseiselle henkilölle, mutta on jo nähty että mikään muu ei tehoa. Tekisi jopa terää muutamat anteeksipyynnöt muutamilta. Se tosin vaatisi aika paljon narsismiin taipuvalta.
Taas toisaalta, maailma ei yhdestä häiriötekijästä huonone, varsinkin kun on tiedossa kaikki asiassa ilmenneet faktat.
Aukean kuihtumisesta kuitenkin olen hieman huolissani. Eikö taidetta harrastavia enää kiinnosta tällainen yhteisöllisyys josta voisi olla jopa hyötyä harrastuksessa?

Edellinen sivu  

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty