Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Kuulkaa!

[18:51 17.7.2007] V.G.
Pakko kiljaista täältä, kun aivan sattumalta tulin lukeneeksi novellin, joka on niin hyvä, että k a n n a t t a a , käydä lukemassa se ennen kuin se katoaa tuosta proosan sivulistasta, jossa se tällä hetkellä on viimeisenä, eikä sitä kohta enää aivan helpolla löydy.

Se on Erkka Mykkäsen novelli Ilmapallo. Julkaistu 08.07. Vain Sonja Rahkonen on sen lisäkseni lukenut, ei ole ainakaan jälkiä toisista. Me ollaan ainakin Sonjan kanssa tykätty siitä.

Tänne tulee niin paljon tekstejä, että ei niitä kaikkia millään edes huomaa, saati ennätä lukea. Mutta ainakin minua harmittaisi, jos en olisi sitä huomannut, mutta nyt ei harmita : ).

Toivottavasti Erkka M. ei vaivaudu siitä, kun tätä hänen novelliaan näin äänekkäästi mainostan. (Mutta jaettu ilo on aina suurempi ilo.) Toivottavasti ette pety, käykää nyt ainakin kurkkaamassa!

Ja kertokaa puolestanne toisetkin, vaikka tällä palstalla, jos koette jonkun elämyksen jonkun muun tekstistä, varsinkin jos sitä ei ole huomattu, ja josta syntyvän ilon haluatte jakaa toisten kanssa![19:35 17.7.2007] V.G.

PS. tuota mainostamaani edellinenkin novelli oli hyvä. Petri Volasen Viimeinen matka. Tasapuolisuuden nimissä mainittakoon sekin, vaikka sillä oli jo ennestään vähän enemmän lukijoita. Vilkaiskaa sitäkin samalla, jos käytte proosapalstalla.

En minä nyt aio ihan jokaista lukemaani juttua alkaa mainostaa, älkää pelätkö. :) Sitä paitsi häivyn tästä huomenna, joten saatte olla ihan rauhassa ainakin vähän aikaa. (tämä ei ole
mainos).[16:51 19.7.2007] L.K.
Hillitympi tapa "mainostaa" olisi tietysti linkin ja kehujen laittaminen omalle Aukean-sivulleen. Ainakin itse muistan saaneeni edellisessä Aukea-elämässäni kommentteja vielä puolenkin vuoden päästä, kun eräs teksteihini tykästynyt henkilö piti tällaista linkkiä omalla sivullaan.

Jaa, pitäisköös tänne taas vaihteeksi itsekin panna jotain. Ja kommentoidakkin varmaan vois.


[15:46 20.7.2007] J.S.
Luin, pidin ja suosittelen. Kiitos vinkistä.


[23:33 22.7.2007] S.L.
...

Tämä on jotenkin aika rankkaa tämä Uuden Aukean tuleminen. Ja vanhan oleminen. Huh.


[18:45 23.7.2007] H.H.
Todellakin lukemisen arvoinen teksti, mukavan epäkorrekti, mutta taitavasti kirjoitettu.

Ei aukeassa, mutta..

http://voittaja.vuodatus.net/blog/702639?showcomments=yes#bottom


[19:25 23.7.2007] V.G.

Anteeksi, jos aiheutin hämminkiä tuolla "mainostamisellani". Ajattelin vain, että harmi, jos mainitut jutut jäävät huomaamatta joltakin, sillä ne olivat lähtiessäni matkalle julkaistujen listan hännillä ja niillä ei ollut paljon kommentteja. (Mutta onhan niilläkin voinut olla lukijoita vaikka kuinka paljon, eivät ole vain jättäneet merkkejä käynnistään.)

Itse olisin iloinen, jos joku ilmoittaisi jutusta, joka on hänestä todella hyvä, sillä varsinkin proosapuolella jää varmaan monta hyvää tarinaa lukematta ainakin minulta. Olen huomannut, että kaiken kiireen keskellä tulee luetuksi enemmän runoja kuin proosaa, koska se tapahtuu yleensä nopeammin, ellei kysymyksessä ole kovin pitkä kokoelma.

Eri asia on teokset, jotka "pääsevät" parasta tällä hetkellä listalle. Niitä tulee luettua, jos ei muusta syystä, niin uteliaisuudesta mikä niissä on niin hyvää, että niitä on sinne nostettu.

Mutta ehkä tämä oli tyhmästi tehty. Jokaisen pitää saada itse vapaasti harkita mitä lukee ja milloin, ja niin varmaan tehdäänkin.

Tarkoittaakohan Lauri Kaunisto omalla Aukea-sivullaan henkilökohtaista esittelysivua, ilmeisesti. Mutta niillä tulee harvoin käytyä. Minä ainakaan en yleensä käy katsomassa kenenkään henkilötietoja, vain joskus satunnaisesti saatan kurkistaa. Sinne on ainakin minusta turha mitään listoja laittaa. Ne vain ärsyttävät.

Yhtä turha ja tyhmä ja ilmeisen ärsyttävä oli tämä minun ehdotukseni. Nyt sen vasta tajuan. Ainoa lohtu, että Jouni Salo, otti onkeensa tämän "hillittömän" mainostemppuni. Anteeksi muut. Tarkoitus ei todellakaan ollut ketään loukata eikä myöskään ärsyttää. Anteeksi vielä kerran. Tyhmä mikä tyhmä.


[23:31 31.7.2007] T.K.
Tai ehkä tehdä molemmat, jos joku oikein kolahtaa, pieni mainos tänne, mutta pysyvä sinne omaan profiiliin/pääsivulle, koska kyllä sinne joku joskus eksyy (itse eksyn aina, jos jonkun tekstit/kuvat kolahtaa), ja näin tuo kirjoittaja voi hyvinkin saada uusi lukioita/kommentteja vaikka vuodenkin jälkeen... :)


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty