Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Uutta ylläpitoa valokuvauksen puolelle

[11:58 30.6.2007] Ylläpito
Tarvitsemme lisää ylläpitoa valokuvauspuolelle.

Ylläpidon tehtävänä on mm. seurata näyttelyitä, kommentteja ja keskusteluja. Jos Aukean sääntöjen rikkomisia esiintyy, alueen ylläpito voi ottaa yhteyttä käyttäjään tai raportoida rikkeistä eteenpäin koko sivuston ylläpitoon. Sivuston ylläpito voi vakaan harkinnan jälkeen poistaa töitä, kommentteja ja keskusteluja tai asettaa häiriköivän käyttäjätunnuksen määräaikaiseen lukitukseen.
Valvonnan lisäksi ylläpito voi valita etusivun poiminnan, sekä kirjoittaa alueen uutisia.

Olet halukas sekä motivoitunut osallistumaan Aukean pyörittämiseen, sinulta löytyy riittävästi aikaa seurata kaikkia uusia töitä, sekä tarpeeksi osaamista jotta pystyt arvioimaan mitkä työt on laitettu pilailumielessä ja mitkä tosissaan. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, hyvä ymmärrys sekä näkemys harrastajavalokuvauksen maailmasta riittää. Jos näin on, niin ota yhteyttä lyhyen perustelun kanssa palautelomakkeen kautta.

Halukkaita on varmasti paljon. Käsittelemme hakemuksia tämän kuun loppupuolella ja otamme yhteyttä niihin jotka täyttävät ylläpidolle asettamamme vaatimukset. Aiomme laajentaa ylläpitoa vain sen verran kuin on tarvetta, joten ethän loukkaannu jos sinua ei tulla valituksi.


[13:04 19.6.2007] Ylläpito
Vielä ehtii ja ehtii vielä tämänkin kuun jälkeen milloin tahansa jos hyviä perusteluja löytyy että hommaan on aikaa ja taitoa. Mitään koodaustaitoja ei siis näiltä ylläpitäjiltä vaadita vaan pelkästään maalaisjärkeä ja sen käyttöä.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty